Zsidó vagy? E-KÖNYV

2019-08-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Dr. Németh Gábor - Zsidó vagy? E-KÖNYV

Letöltés Zsidó vagy? E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Zsidó vagy? E-KÖNYV.pdf
Zsidó vagy? E-KÖNYV.epub
Zsidó vagy? E-KÖNYV.mobi


  • Szépirodalom
  • 110 oldal
  • eISBN: 8071496227
  • Cikkszám: 1037818
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Zsidó vagy? E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Zsidó vagy? E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Zsidó vagy? E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Zsidó vagy? E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Zsidó vagy? E-KÖNYV leírása

Felkavaró és provokatív mû. A “Zsidó vagy?” címû könyvével Németh Gábor végre megírta azt a regényt, amit olvasói régóta várnak tõle. Az elbeszélõ gyermekkora tragikusan fájdalmas pillanatait felidézve keresi leküzdhetetlen idegenségérzetének eredetét. Ezt az érzést azonban nem származása értelmezi és igazolja, hanem annak az ismétlõdõ tapasztalata, ahogyan mások félreértik és stigmatizálják. A regény kivételes egyensúlyt teremt történetmondás és az elbeszélõi reflexiók között: nyelvileg rendkívül pontos és kiérlelt mû.

“Nyilván nem csinálják direkt csupa rosszból a gyerekkort, nem ilyen nevetségesen egyszerûre van kitalálva, de valami válogat benned, és a jót természetesnek, tehát feleslegesnek, megõrzésre méltatlannak ítéli, mintha abból volna több, a jóból, és a túl sok jó, épp sokaságából adódóan, elértéktelenedne. Minek õrizgesd a kacatokat, mikor minden sarkon zsákszámra találni” – olvasható a regényben. “Ebbõl” a gyermekkorból válogat az elbeszélõ a személyiséget meghatározó, erõs élményeket.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a “Zsidó vagy?” az új magyar próza fontos eseménye.

Leave Your Comment