Zoë története E-KÖNYV

2019-04-08   |   by admin

A könyv tartalma:

John Scalzi - Zoë története E-KÖNYV

Letöltés Zoë története E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Zoë története E-KÖNYV.pdf
Zoë története E-KÖNYV.epub
Zoë története E-KÖNYV.mobi


  • Sci-fi
  • 284 oldal
  • eISBN: 9786155272806
  • Cikkszám: 1037286
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Zoë története E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Zoë története E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Zoë története E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Zoë története E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Zoë története E-KÖNYV leírása

Képzeld el…
Képzeld el, hogy tizenöt éves vagy, a rég halott biológiai apád az emberiség legnagyobb árulója, a nevelõszüleid ellenben hõs exkatonák és egy új gyarmat kormányzói. Képzeld el, hogy minden lépésedet két félelmetes földönkívüli testõr kíséri, és egy komplett idegen faj tanulja tõled egy csillagközi valóságshow keretében, hogy miként kell öntudattal rendelkezõ intelligens lényként élni.
Képzeld el, hogy örökre el kell hagynod szülõvárosod és szülõbolygód egy világvégi új gyarmat kedvéért, ahol új barátokat kell szerezned vadidegen telepesek között, hogy örömeidet és gondjaidat megoszthasd valakivel. Mert az új világ mindkettõt bõ kézzel méri. Te mit tennél ebben a helyzetben?

John Scalzi nem osztott meg velünk minden részletet a Roanoke történetébõl Az utolsó gyarmat címû könyvében, ezért olvasóira hallgatva még egy utolsó, különleges utazásra hív minket a Vének háborúja-univerzumba és a Roanoke-ra, hogy újra átéljük a gyarmat kalandos létrejöttét.

Leave Your Comment