Yotam Ottolenghi: Újabb csodás zöldségételek + Jeruzsálem – könyvcsomag

2019-04-29   |   by admin

A könyv tartalma:

Yotam Ottolenghi - Yotam Ottolenghi: Újabb csodás zöldségételek + Jeruzsálem - könyvcsomag

Letöltés Yotam Ottolenghi: Újabb csodás zöldségételek + Jeruzsálem – könyvcsomag könyvet pdf, epub és mobi

Yotam Ottolenghi: Újabb csodás zöldségételek + Jeruzsálem – könyvcsomag.pdf
Yotam Ottolenghi: Újabb csodás zöldségételek + Jeruzsálem – könyvcsomag.epub
Yotam Ottolenghi: Újabb csodás zöldségételek + Jeruzsálem – könyvcsomag.mobi


A könyv részletei Yotam Ottolenghi: Újabb csodás zöldségételek + Jeruzsálem – könyvcsomag

Töltse le az ingyenes PDF Yotam Ottolenghi: Újabb csodás zöldségételek + Jeruzsálem – könyvcsomag fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Yotam Ottolenghi: Újabb csodás zöldségételek + Jeruzsálem – könyvcsomag PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Yotam Ottolenghi: Újabb csodás zöldségételek + Jeruzsálem – könyvcsomag (pdf, epub és mobi)

Yotam Ottolenghi: Újabb csodás zöldségételek + Jeruzsálem – könyvcsomag leírása

Újabb csodás zöldségételek
Yotam Ottolenghi izraeli-brit séf és étteremtulajdonos, a kulináris világ egyik legnépszerűbb egyénisége. A Vegetáriánus finomságok című bestseller folytatásában továbbra is a vegetáriánus konyha sokszínű világát fedezi fel, sajátos megközelítésben. Az elkészítési módok szerint rendszerezett több mint 150 recept mindegyikében a fűszereken, a szezonalitáson és a merész ízpárosításokon van a hangsúly. Az Újabb csodás zöldségételek – az ötletes salátáktól a kiadós főfogásokon át az ínycsiklandozó desszertekig – remek ötletekkel szolgál vegetáriánusok és mindenevők számára egyaránt. Ez a gyönyörű képekkel illusztrált receptgyűjtemény megváltoztatja mindazt, amit eddig a zöldségek elkészítéséről és fogyasztásáról gondolt.
Jeruzsálem
Yotam Ottolenghi és Sami Tamimi Jeruzsálemben születtek, ugyanabban az évben, Sami a keleti arab, Yotam a nyugati zsidó városrészben. Közel harminc évvel később Londonban találkoztak és felfedezték, hogy a közös nyelv és történelem mellett a jó ételek szeretetén is osztoznak.
A Jeruzsálem Yotam és Sami 100 izgalmas, otthon is elkészíthető receptjét tartalmazza a sokarcú város kulturális és vallási olvasztótégelyéből. A muzulmán, zsidó, arab, keresztény és örmény közösségek kulináris hagyományai a mediterrán éghajlattal, a sokféle hozzávalóval és főzési szokásokkal együtt elképesztőek. A könyv a levesreceptektől kezdve, a húsokon és halon, a zöldségeken és salátákon, a hüvelyeseken és gabonákon át a süteményekig és desszertekig mindenkinek kínál valami új felfedeznivalót.
Tele csodás receptekkel és gyönyörű képekkel, a Jeruzsálem káprázatos környezetben mutatja be az ínycsiklandó Ottolenghi recepteket.

Leave Your Comment