World War S – Én, ​II. Péter pápa

2019-08-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Stephen Paul Thomas - World War S - Én, ​II. Péter pápa

Letöltés World War S – Én, ​II. Péter pápa könyvet pdf, epub és mobi

World War S – Én, ​II. Péter pápa.pdf
World War S – Én, ​II. Péter pápa.epub
World War S – Én, ​II. Péter pápa.mobi


A könyv részletei World War S – Én, ​II. Péter pápa

Töltse le az ingyenes PDF World War S – Én, ​II. Péter pápa fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A World War S – Én, ​II. Péter pápa PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés World War S – Én, ​II. Péter pápa (pdf, epub és mobi)

World War S – Én, ​II. Péter pápa leírása

Stephen ​​Paul Thomas izgalmas, történelmi időutazással gazdagon tűzdelt regénysorozata – a démoni megszállás évezredeken átívelő történetének megdöbbentően hiteles krónikája – az egyik spirituális mérföldkövéhez érkezett. Ebben a részben hőseink – John, Julie, Paul és Lylian – végre beteljesíthetik a missziót, amire az egész világ vár.

Afrika ősi démonai – melyek között ott vannak a fekete és fehér mágia, valamint a kuruzslás és a jövendőmondás szellemiségei – nem adják könnyen magukat: Julie lelkét a végletekig facsarják, hogy távol tartsák Afrika Szentjétől. Paul és Lylian a fétiskereskedők és boszorkánydoktorok gyűrűjében csak a hitére – és láthatatlan védelmezőire – számíthat, hogy elérjék a Josh által megjövendölt tábort.

Közben Keith és Lea – a Lelkek Könyve Intézet vezető pszichiáterei – belemerülnek a múltba: előző életekben kutakodnak, hogy megtudják, ki is valójában William Ridmoore, akinek pályája töretlenül ível felfelé az új egyházban. Eközben a saját sorsukat is érintő, a történelem mélységeibe mutató összefüggésekre bukkannak.

Csak pár nap van hátra az első Lelkek Könyve Látogatóközpont megnyitásáig, ahol mindenki betekinthet előző életébe. Isten embereinek nem maradt sok idejük arra, hogy II. Péter üzenetét eljuttassák a világnak.

Leave Your Comment