Wild Cards 2. – Égi ászok

2019-02-13   |   by admin

A könyv tartalma:

George R. R. Martin - Wild Cards 2. - Égi ászok

Letöltés Wild Cards 2. – Égi ászok könyvet pdf, epub és mobi

Wild Cards 2. – Égi ászok.pdf
Wild Cards 2. – Égi ászok.epub
Wild Cards 2. – Égi ászok.mobi


A könyv részletei Wild Cards 2. – Égi ászok

Töltse le az ingyenes PDF Wild Cards 2. – Égi ászok fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Wild Cards 2. – Égi ászok PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Wild Cards 2. – Égi ászok (pdf, epub és mobi)

Wild Cards 2. – Égi ászok leírása

1946-ban az emberi DNS-t átíró idegen vírus szabadult el New York légterében. A fertőzöttek kilencven százaléka meghalt, a túlélők nagy része bizarr módon eltorzult. Egy maréknyi ember pedig azóta emberfeletti képességeket birtokol…

A Wild Cards-univerzumban játszódó sorozat az azóta eltelt idő, a hősök (ászok) és torzszülöttek (jokerek) krónikája; az ő nyomukba eredünk most a zavaros 1980-as években. A második könyv, az Égi ászok az idegen invázió regénye. Az izgalmas fordulatokról a fantasy és sci-fi nagymesterei – többek között George R. R. Martin, Roger Zelazny, Pat Cadigan, Lewis Shiner és Walter Jon Williams – gondoskodnak.

 

A Wild Cards fantasztikus világából az Universal Cable Production készít tv-sorozatot.

Leave Your Comment