Wild Cards 18. – Hamiskártyások

2019-08-21   |   by admin

A könyv tartalma:

George R. R. Martin - Wild Cards 18. - Hamiskártyások

Letöltés Wild Cards 18. – Hamiskártyások könyvet pdf, epub és mobi

Wild Cards 18. – Hamiskártyások.pdf
Wild Cards 18. – Hamiskártyások.epub
Wild Cards 18. – Hamiskártyások.mobi


A könyv részletei Wild Cards 18. – Hamiskártyások

Töltse le az ingyenes PDF Wild Cards 18. – Hamiskártyások fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Wild Cards 18. – Hamiskártyások PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Wild Cards 18. – Hamiskártyások (pdf, epub és mobi)

Wild Cards 18. – Hamiskártyások leírása

A II. világháború után közvetlenül idegen vírus támadta meg a Földet, a túlélők közül egyesek emberfeletti, mások bizarr képességekre tettek szert…

Eltelt egy emberöltő, felnőtt egy új generáció, ők már a Fekete Lap világába születtek. A 2000-es években nekik az ászok csupán filmsztárok, a jokereket pedig megszokták, akár a nincsteleneket. Ők a számítógép nemzedéke, az új évezred új ászai. Tudják, hogy a világ megmentésért csakis ők tehetnek valamit, mert a korábbi hősök hatalmas káoszt hagytak maguk után.

2008-ban a legnézettebb tévésorozat az Amerikai hős, melyben huszonegy ifjú ász feszül egymásnak különféle próbák során. Az egyik bíró fia, John épp elveszett képességeit siratja, melyektől saját apja fosztotta meg, amikor megtisztította szervezetét a vírustól.

A világ kétségbeesetten vágyik a hősökre. Johnnak pedig kapóra jön, hogy megtudja, talán mégsem veszett el minden adottsága…

 

George R. R. Martin és írótársainak fantasztikus világából az Universal Cable Production készít tv-változatot.

Leave Your Comment