Wabi Sabi – Útmutató a belső békéhez

2019-02-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Beth Kempton - Wabi Sabi - Útmutató a belső békéhez

Letöltés Wabi Sabi – Útmutató a belső békéhez könyvet pdf, epub és mobi

Wabi Sabi – Útmutató a belső békéhez.pdf
Wabi Sabi – Útmutató a belső békéhez.epub
Wabi Sabi – Útmutató a belső békéhez.mobi


  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Életmód
  • 280 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789634335504
  • Cikkszám: 1069417
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Wabi Sabi – Útmutató a belső békéhez

Töltse le az ingyenes PDF Wabi Sabi – Útmutató a belső békéhez fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Wabi Sabi – Útmutató a belső békéhez PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Wabi Sabi – Útmutató a belső békéhez (pdf, epub és mobi)

Wabi Sabi – Útmutató a belső békéhez leírása

A wabi sabi a japán esztétika egyik irányzata, amely segít, hogy megtaláljuk a szépséget a tökéletlenségben, és értékeljük az egyszerűséget, illetve a természetességet.
A zenben gyökerező wabi sabi bölcsessége különösen fontos a modern korban, amikor folyamatosan keressük az élet anyagi világon túlmutató értelmét és belső békénket.
A wabi sabi a maga évezredes bölcsességével segít lelassítani, és megmutatja, hogyan kapcsolódhatunk újra a természethez. Legyen szó az évszakok váltakozásban való gyönyörködésről, a hívogató otthon megteremtéséről vagy akár a méltósággal teli öregedésről, ez az ősi japán megközelítés és a könyvben található gyakorlati tanácsok segítenek, hogy tökéletesen tökéletlen életünk örömteli és tartalmas legyen.

Beth Kempton a japán kultúra nagy tisztelője és követője. Japán szakot végzett az egyetemen, s második otthonaként tekint Japánra. Volt műsora a japán televízióban, és rendszeresen publikál a keleti filozófiákról. Online is népszerű workshopjainak köszönhetően emberek ezreinek segített rájönni, mi az, ami valóban inspirálja őket, és hogyan élhetnek kreatívabb és teljesebb életet.

Leave Your Comment