Völsunga saga – A Völsungok története – Egy 13. század közepi, izlandi pergamenkódexbe leírt hőstörténet

2019-08-07   |   by admin

A könyv tartalma:

Völsunga saga - A Völsungok története - Egy 13. század közepi, izlandi pergamenkódexbe leírt hőstörténet

Letöltés Völsunga saga – A Völsungok története – Egy 13. század közepi, izlandi pergamenkódexbe leírt hőstörténet könyvet pdf, epub és mobi

Völsunga saga – A Völsungok története – Egy 13. század közepi, izlandi pergamenkódexbe leírt hőstörténet.pdf
Völsunga saga – A Völsungok története – Egy 13. század közepi, izlandi pergamenkódexbe leírt hőstörténet.epub
Völsunga saga – A Völsungok története – Egy 13. század közepi, izlandi pergamenkódexbe leírt hőstörténet.mobi


A könyv részletei Völsunga saga – A Völsungok története – Egy 13. század közepi, izlandi pergamenkódexbe leírt hőstörténet

Töltse le az ingyenes PDF Völsunga saga – A Völsungok története – Egy 13. század közepi, izlandi pergamenkódexbe leírt hőstörténet fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Völsunga saga – A Völsungok története – Egy 13. század közepi, izlandi pergamenkódexbe leírt hőstörténet PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Völsunga saga – A Völsungok története – Egy 13. század közepi, izlandi pergamenkódexbe leírt hőstörténet (pdf, epub és mobi)

Völsunga saga – A Völsungok története – Egy 13. század közepi, izlandi pergamenkódexbe leírt hőstörténet leírása

A Völsunga saga a Corvina új sorozata, az ÉSZAKI FORRÁSOK FONTES BOREALES első kötete. A sorozatban megjelenő óizlandi sagák szájról szájra szálló, majd a 12. és 14. század között írásba foglalt történetek, amelyek korabeli eseményeket, családi történeteket beszélnek el prózában, versbetétekkel tarkítva, mondai és mesei motívumokkal átszőve, jobbára Izland benépesülésének hajdanvolt idejéből. A művészi igénnyel készült egyes kötetek Bernáth István fordításában és kommentárjaival jelennek meg.

Leave Your Comment