Vissza a felszínre E-KÖNYV

2019-03-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Roderick Gordon - Vissza a felszínre E-KÖNYV

Letöltés Vissza a felszínre E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Vissza a felszínre E-KÖNYV.pdf
Vissza a felszínre E-KÖNYV.epub
Vissza a felszínre E-KÖNYV.mobi


  • Fantasy
  • 377 oldal
  • eISBN: 9786155438585
  • Cikkszám: 1037290
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Vissza a felszínre E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Vissza a felszínre E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Vissza a felszínre E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Vissza a felszínre E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Vissza a felszínre E-KÖNYV leírása

A Belsõ Földben, a Föld legeslegbelsejében idilli világ várja Willt, Elliottot és dr. Burrowst: régen kihalt állatfajok, zöld fényben vibráló növényvilág, egy örökké ragyogó nap és egy õsi nép titokzatos piramisai. Miután a kis csapat megszerezte a Domínium vírust a Rebecca ikrektõl, abban a hitben ringatják magukat, hogy sikerült végleg elhárítani az emberiséget fenyegetõ veszélyt. Fogalmuk sincs azonban arról, mi zajlik eközben a felszínen: hogy Drake egyedül veszi fel a harcot a styx-ügynökökkel a Felvilágban, hogy Chestert túszul ejti egy számkivetett, bomlott elméjû kolónialakó, és hogy már az õ nyomukban is regulátorcsapatok lihegnek. Ahogy arról sem tudhatnak semmit, hogy a Fekete Fénnyel az öntudatlanságig kezelt Mrs. Burrows elméjének legrejtettebb zugában éppen egy új személyiség születik.

Bár a két világban kibontakozó küzdelem egymástól függetlenül zajlik, a tét ugyanaz: megóvni az emberiséget a halálos vírustól, és megakadályozni a styxeket világuralmi terveik végrehajtásában. A kíméletlen harcból senki sem vonhatja ki magát, mindenki érintetté válik, legyen felvilági, styx vagy éppen a belsõ világ titokzatos lakója?

Leave Your Comment