Vissza a dzsungelbe

2019-04-02   |   by admin

A könyv tartalma:

Bear Grylls - Vissza a dzsungelbe

Letöltés Vissza a dzsungelbe könyvet pdf, epub és mobi

Vissza a dzsungelbe.pdf
Vissza a dzsungelbe.epub
Vissza a dzsungelbe.mobi


A könyv részletei Vissza a dzsungelbe

Töltse le az ingyenes PDF Vissza a dzsungelbe fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Vissza a dzsungelbe PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Vissza a dzsungelbe (pdf, epub és mobi)

Vissza a dzsungelbe leírása

TE ÉLETBEN MARADNÁL A DZSUNGELBEN?

Nyolc hónappal az őserdőbeli nagy kalandja után Mak visszatér a Wainganga folyóhoz, ahol egy természetvédelmi programban vesz részt: favágók és orvvadászok által veszélyeztetett elefántokat követnek. Amikor az egyik fiatal elefántot foglyul ejti egy gátlástalan kereskedő, Mak és barátja, Diya a nyomukba szegődnek, hogy kiszabadítsák az állatot. Mak hamarosan újra a dzsungel legmélyén találja magát, és ráébred, hogy minden bátorságára és ügyességére szüksége lesz, mert ismét halálos veszélyek leselkednek rá.

A Rudyard Kipling klasszikusa ihlette Új kalandok a dzsungel könyvéből-sorozat második része izgalmasnál izgalmasabb fordulatokban bővelkedő történet a világ legnépszerűbb kalandorától, Bear Gryllstől.

 

A sorozat előző kötete:

A dzsungel szelleme

Leave Your Comment