Vilmos és Kate – Avagy őfelsége, a szerelem

2019-05-23   |   by admin

A könyv tartalma:

Polakowsky Robin - Vilmos és Kate - Avagy őfelsége, a szerelem

Letöltés Vilmos és Kate – Avagy őfelsége, a szerelem könyvet pdf, epub és mobi

Vilmos és Kate – Avagy őfelsége, a szerelem.pdf
Vilmos és Kate – Avagy őfelsége, a szerelem.epub
Vilmos és Kate – Avagy őfelsége, a szerelem.mobi


  • Atlantic Kft.
  • Életrajz
  • 168 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155033209
  • Cikkszám: 1026936
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Vilmos és Kate – Avagy őfelsége, a szerelem

Töltse le az ingyenes PDF Vilmos és Kate – Avagy őfelsége, a szerelem fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Vilmos és Kate – Avagy őfelsége, a szerelem PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Vilmos és Kate – Avagy őfelsége, a szerelem (pdf, epub és mobi)

Vilmos és Kate – Avagy őfelsége, a szerelem leírása

Katalin Cambridge-i hercegnő szépségétől újra felfénylett a brit korona. Napjainkban pedig, a trónörökös érkezésével, már nem csak az az érdekes, hogy honnan jött és miért vetekszik már divatdiktátorként is a világ legszebb modelljeivel Vilmos herceg felesége.
Egy sokéves, de a szereplők nem hétköznapi egyénisége folytán csöppet sem szokványos diákszerelem története bontakozik ki a könyvben.
És ahogy a szerző aprólékos gonddal kibogozza a távolabbi és közelebbi múlt szövevényes szálait, sok minden kiderül arról is, hogy a türkízkékek ruhák és ékszerek, hintók, és királyi mulatságok hátterében miféle drámai, olykor romantikus emberi sorsok rejtőznek.
Közülük alighanem Kate Middleton sorsa és egyénisége a legérdekesebb. Ez a milliók számára ellenállhatatlanul bájosnak bizonyult ifjú hölgy valamivel meghódította előbb Vilmos herceg, utóbb egész Nagy-Britannia szívét. És a könyv végére az olvasó meggyőződhet róla: Katalin jelleme mégiscsak többet sejtet egy közrendi lánynál, aki ki tudta várni a szerencséjét…

Leave Your Comment