Vilmos & Catherine – Szerelmük története és a királyi esküvő

2019-04-01   |   by admin

A könyv tartalma:

Andrew Morton - Vilmos & Catherine - Szerelmük története és a királyi esküvő

Letöltés Vilmos & Catherine – Szerelmük története és a királyi esküvő könyvet pdf, epub és mobi

Vilmos & Catherine – Szerelmük története és a királyi esküvő.pdf
Vilmos & Catherine – Szerelmük története és a királyi esküvő.epub
Vilmos & Catherine – Szerelmük története és a királyi esküvő.mobi


  • Geopen Kiadó
  • Történelmi
  • 204 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789639973367
  • Cikkszám: 1032870
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Vilmos & Catherine – Szerelmük története és a királyi esküvő

Töltse le az ingyenes PDF Vilmos & Catherine – Szerelmük története és a királyi esküvő fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Vilmos & Catherine – Szerelmük története és a királyi esküvő PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Vilmos & Catherine – Szerelmük története és a királyi esküvő (pdf, epub és mobi)

Vilmos & Catherine – Szerelmük története és a királyi esküvő leírása

Hogyan lesz egy polgárlány hercegné? Mesébe illő történet…. Jóllehet, a királyi esküvőhöz vezető út nem volt mindig zökkenőktől mentes.
A tragikusan elhunyt Diana walesi hercegné életrajzírója ezúttal Vilmosról és menyasszonyáról írt könyvet, amelynek ihletője az álompár küszöbön álló, szenzációs esküvője. A nem mindennapi, csaknem 300 fotóval illusztrált, 224 oldalas könyv bemutatja a hercegi pár kapcsolatának történetét, titkait, szakításuk majd kibékülésük történetét, az eddig nem ismert buktatókat, és mindazt, ami eddig rejtve maradt a nyilvánosság előtt. De az olvasó bepillantást nyerhet a királyi menyegzők hagyományaiba, az uralkodóház rendkívüli elvárásaiba, és annak nehézségeibe, hogy egy polgárlánynak milyen nagy feladat alkalmassá válni a jövendői királyné szerepére.
A kötet különlegessége, hogy pár nappal az esküvőt követően már a pompás menyegzői ceremóniáról is beszámol képekben és szövegben egyaránt. A brit megjelenés után egy héttel a könyv már magyarul is olvasható.
Andrew Morton Diana igaz története című életrajzával robbant be a világ köztudatába, és könyvével megváltoztatta a brit királyi családról kialakított képet.

Leave Your Comment