Világvége és a keményre főtt csodaország

2019-05-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Murakami Haruki - Világvége és a keményre főtt csodaország

Letöltés Világvége és a keményre főtt csodaország könyvet pdf, epub és mobi

Világvége és a keményre főtt csodaország.pdf
Világvége és a keményre főtt csodaország.epub
Világvége és a keményre főtt csodaország.mobi


  • Geopen Kiadó
  • Krimi
  • 566 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789639765405
  • Cikkszám: 1027750
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Világvége és a keményre főtt csodaország

Töltse le az ingyenes PDF Világvége és a keményre főtt csodaország fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Világvége és a keményre főtt csodaország PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Világvége és a keményre főtt csodaország (pdf, epub és mobi)

Világvége és a keményre főtt csodaország leírása

A talányos című regény cselekménye két szálon fut. Páratlan és páros fejezetei talán egymásról mit sem tudva és egymás elébe vágva fonódnak össze, hogy minden fordulat a meglepetés erejével hasson.

A krimiszerű stílusban megírt szenvtelen ironikus hangvételű “keményre fő‘tt csodaország” indul elő‘nnyel.

Matematikus-numerátor fő‘hő‘sének nincs neve noha az író az ő‘ ürügyén mondja a magáét miközben a csodaország mélységeibe és bonyolult megtévesztő‘ kalandokba sodorja ő‘t. A “Világvége” a lélek elszivárgásának lírai története amely az önmagukba visszatérő‘ belső‘ erő‘vonalak mentén kering jövő‘ lélek emlékek és akarat nélküli emberek társaságában. Csodaország hő‘sét sorsa kíméletlenül tereli a párhuzamos világ felé és kalandjai végén be is lép az ismeretlenbe. De hogy mi vár rá az sejtelem marad. A filozófiai történelmi biológiai régészeti esszébetétekkel váltakozó kalandtörténet Murakamira jellemző‘ módon bő‘velkedik irodalmi illusztrációkban zenei utalásokban rejtelmes világában békésen megfér egymás mellett Bob Dylan és Dosztojevszkij.

Leave Your Comment