Világörökség

2019-06-06   |   by admin

A könyv tartalma:

Koichiro Matsuura - Világörökség

Letöltés Világörökség könyvet pdf, epub és mobi

Világörökség.pdf
Világörökség.epub
Világörökség.mobi


A könyv részletei Világörökség

Töltse le az ingyenes PDF Világörökség fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Világörökség PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Világörökség (pdf, epub és mobi)

Világörökség leírása

Második, bővített kiadás + 33 új világörökségi helyszín (2009-2010), + 24 oldalon Természeti és kulturális örökségeink csodálatos gyűjteménye. Több mint 650 színes fénykép 911 világörökségi helyszín bemutatása. Minden helyszínhez térkép tartozik. Jelenleg a Partvonal Kiadó albuma az egyetlen, amely 1978-tól kezdve napjainkig az összes világörökségi helyszínt tartalmazza. Nem válogatás tehát, hanem az UNESCO Világörökség teljes gyűjteménye. Minden családi polcon egyértelműen ott a helye!
A UNESCO azt a nemes célt tűzte ki maga elé, hogy az emberi civilizáció kiemelkedő jelentőségű emlékeit védelme alá veszi. A védelem alá vett műemlékek száma évről-évre bővül, hogy a lehető legtöbb örökség maradjon fenn az elkövetkezendő generációknak.
A 650 gyönyörű, színes fotóval illusztrált kiadványban a UNESCO Világörökségi Listáján szereplő összes helyszín megtalálható. Többek közt a gízai piramisok, a Taj Mahal, a perui Machu Pichu, vagy a magyar helyszínek közül a pannonhalmi bencés főapátság. Így válik ez a könyv szintén felbecsülhetetlen értékű alkotássá.

Leave Your Comment