Világkép – Bővített, új kiadás

2019-07-31   |   by admin

A könyv tartalma:

Kepes András - Világkép - Bővített, új kiadás

Letöltés Világkép – Bővített, új kiadás könyvet pdf, epub és mobi

Világkép – Bővített, új kiadás.pdf
Világkép – Bővített, új kiadás.epub
Világkép – Bővített, új kiadás.mobi


  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Tudományos könyvek
  • 376 oldal
  • Kötés: füles, kartonált
  • ISBN: 9789634332008
  • Cikkszám: 1056970
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Világkép – Bővített, új kiadás

Töltse le az ingyenes PDF Világkép – Bővített, új kiadás fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Világkép – Bővített, új kiadás PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Világkép – Bővített, új kiadás (pdf, epub és mobi)

Világkép – Bővített, új kiadás leírása

Bejrútban, Buenos Airesben és később Amerikában egy komcsi országból érkezett, vicces, idegen srác voltam, itthoni kamasz barátaim szemében pedig a fura fiú, aki Beatles-számok helyett argentin szambákat penget a gitárján. Idegenben büszke magyar voltam, itthon pedig egyike azoknak, akik elhitték, hogy ez a Nyugat és Kelet között ingázó “Kompország” már Európa. Ahogy Ady írta száz éve. Azóta mintha Európa és a világ is egyre jobban ingázna. Keresné a helyét. Úgy éreztem, nekem is újra végig kell gondolnom mindazt, amit eddig életről és halálról, szeretetről és gyűlöletről, szerelemről és családról, hitről és rítusokról képzeltem. De még a hétköznapokról: evésről, ivásról, öltözködésről, lakókörnyezetünkről is. Humorral, könnyedén, nehogy megijesszem magam.
Tudom, végső válaszok nincsenek, csak végső kérdések – ez a könyv is csupán amolyan szubjektív világpillanatkép.

Egy másik kultúrába érkezve a félreértések és az atrocitások egy része abból is fakad, hogy az idegen nem ismeri fel a jeleket. Wayaman, az idős amazonasi indián például képtelen volt megérteni, hogy ha az antropológia szakos diáklányok olyan kedvesek vele, simogatják, puszilgatják, akkor miért nem akarnak vele a függőágyba is menni.

Leave Your Comment