Vigyázzatok anyára!

2019-07-31   |   by admin

A könyv tartalma:

Shin Kyung-Sook - Vigyázzatok anyára!

Letöltés Vigyázzatok anyára! könyvet pdf, epub és mobi

Vigyázzatok anyára!.pdf
Vigyázzatok anyára!.epub
Vigyázzatok anyára!.mobi


A könyv részletei Vigyázzatok anyára!

Töltse le az ingyenes PDF Vigyázzatok anyára! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Vigyázzatok anyára! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Vigyázzatok anyára! (pdf, epub és mobi)

Vigyázzatok anyára! leírása

Amikor a 69 éves Szonjo (So-nyo) elszakad férjétől a szöuli metróállomás forgatagában, családja kétségbeesetten indul a keresésére. Mégis, ahogy a régóta lappangó titkok és a személyes sérelmek szépen lassan napvilágra kerülnek, mindenkiben felmerül a kérdés: vajon mennyire ismerik az asszonyt, akit anyjuknak neveznek?
A szívhez szóló hangon, a lány, a fiú, a férj és az anya szemszögéből elmesélt történet egyszerre nyújt hiteles képet a mai Koreáról és egyetemes betekintést a családi szeretet témájába.

Leave Your Comment