Vezetés és szervezés

2019-02-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Dobák Miklós - Vezetés és szervezés

Letöltés Vezetés és szervezés könyvet pdf, epub és mobi

Vezetés és szervezés.pdf
Vezetés és szervezés.epub
Vezetés és szervezés.mobi


  • Akadémiai Kiadó Zrt.
  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • 484 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789630594479
  • Cikkszám: 1048658
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Vezetés és szervezés

Töltse le az ingyenes PDF Vezetés és szervezés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Vezetés és szervezés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Vezetés és szervezés (pdf, epub és mobi)

Vezetés és szervezés leírása

A könyvben a vezető stratégiaalkotási, szervezési, személyes vezetési (leadership-) és kontrolltevékenységéhez kapcsolódó ismereteket vesszük sorra. E vezetési funkciók közül kiemelten foglalkozunk a szervezéssel, illetve a szervezeti struktúrákkal.

GONDOLKOZOTT MÁR AZON, HOGY…
– mi a vezető feladata?
– miért készítenek stratégiát a vállalatok?
– miért létezik sokféle szervezeti modell?
– miként lehet motiválni másokat?
– hogyan kontrollálhatja a vezető a kitűzött célok elérését?
– miért lehetnek sikeresek a szervezetek akkor is, ha egészen eltérő módon szervezik meg a munkát, és vezetőik is egészen más személyiséggel bírnak? Ilyen és ehhez hasonló, egészen mindennapi kérdésekre ad választ könyvünk, amelynek fókuszában a vezető és a szervezet áll. A könyvben a vezető stratégiaalkotási, szervezési, személyes vezetési (leadership-) és kontrolltevékenységéhez kapcsolódó ismereteket vesszük sorra. E vezetési funkciók közül kiemelten foglalkozunk a szervezéssel, illetve a szervezeti struktúrákkal.
Illusztratív felvezető esetek, háttéranyagok, ellenőrző kérdések, különböző alkalommal (képzéseken, tréningeken, versenyeken stb.) feldolgozható esettanulmányok, szituációs játékok, szószedet, a szakkifejezések angol és német fordításai segítik a könyv felsőoktatásban történő felhasználását, de a bőséges tudásanyagot haszonnal forgathatják üzleti és közszolgálati szervezetek vezetői is.

Leave Your Comment