Vérvonal

2019-04-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Vérvonal

Letöltés Vérvonal könyvet pdf, epub és mobi

Vérvonal.pdf
Vérvonal.epub
Vérvonal.mobi


A könyv részletei Vérvonal

Töltse le az ingyenes PDF Vérvonal fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Vérvonal PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Vérvonal (pdf, epub és mobi)

Vérvonal leírása

1461 tele

 

Richard, yorki herceg halott, levágott fejét a várfalra tűzik.

 

VI. Henrik király fogságban van. A Lancaster -királyné győzedelmesen végigvonul az országon, miután az özvegy skót királyné, Guelders  Mária  a legjobb vitézeit  Margit rendelkezésére bocsájtotta. Ez a hadsereg szinte megállíthatatlannak tűnik.

Edward March, aki a yorki hercegi címet örökölte, királynak kiáltja ki magát a parlamentben.  Ezt követően véres harcok, pártviszályok kezdődnek a York- és Lancaster-ház tagjai és hívei között, ahol testvér testvér ellen, király király ellen harcol.

Két ember követeli magának a koronát, de csak az egyik szerezheti meg.

Leave Your Comment