Versenyfeladatok biológiából

2019-02-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Dr. Szerényi Gábor - Versenyfeladatok biológiából

Letöltés Versenyfeladatok biológiából könyvet pdf, epub és mobi

Versenyfeladatok biológiából.pdf
Versenyfeladatok biológiából.epub
Versenyfeladatok biológiából.mobi


  • Scolar Kiadó Kft.
  • Tankönyvek, segédkönyvek
  • 400 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789632440163
  • Cikkszám: 1027446
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Méret: 168 x 238

A könyv részletei Versenyfeladatok biológiából

Töltse le az ingyenes PDF Versenyfeladatok biológiából fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Versenyfeladatok biológiából PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Versenyfeladatok biológiából (pdf, epub és mobi)

Versenyfeladatok biológiából leírása

A rendszeresen bővülő és külsejében is megújuló feladatgyűjtemény, a Problémafeladatok biológiából hetedik, bővített kiadását Versenyfeladatok biológiából címmel jelentettük meg. Az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny II. biológiai fordulójának problémafeladatait összegyűjtő kötet immáron 30 év feladatait tartalmazza.

A könyvben található problémafeladatok olyan, több kérdésből álló feladatrendszerek, amelyek a biológia, a biokémia, illetve a biofizika egy-egy témakörét ölelik fel. Megoldásukhoz nem csupán a tanult biológiai ismeretekre van szükség, a diákoknak meg kell érteniük a feladatok között olvasható információs részeket, és logikus gondolkodás őtján következtetéseket kell levonniuk.

A kötet elején olvasható a feleletválasztásos feladatok megoldási őtmutatója, majd a feladatgyűjtemény következik. A feladatrendszereket a biológiai ismeretanyag nagyobb fejezetei szerint csoportosítva közöljük. Ezt követően tesszük közzé táblázatos formában a helyes megoldásokat, majd pedig – azok számára, akik nem tudták megoldani egyik-másik feladatcsoportot – olyan információk is olvashatók a kötet végén, amelyek segítségével könnyebben megérthetők a feladatrendszerek.

A könyvet elsősorban a biológiaversenyekre, -érettségire és -felvételire készülő diákok számára ajánljuk, és egyőttal bátorítjuk a pedagógusokat, hogy tekintsék az órára való felkészülés segédkönyvének, amelynek színes, érdekes feladataiból válogatva a diákok természettudományos gondolkodását fejlesztő, izgalmas órák állíthatók össze.

Leave Your Comment