Vérember

2019-08-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Robert Pobi - Vérember

Letöltés Vérember könyvet pdf, epub és mobi

Vérember.pdf
Vérember.epub
Vérember.mobi


A könyv részletei Vérember

Töltse le az ingyenes PDF Vérember fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Vérember PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Vérember (pdf, epub és mobi)

Vérember leírása

A gyilkos
A csendes amerikai tengerparti üdülőhelyen, Montaukban egy szadista gyilkos lesi áldozatait. Csak a megfelelő pillanatot várja, hogy lecsapjon, és szabadjára engedje végtelen gyűlöletét.

A védelmező
Mike Hauser seriff körzetében brutális gyilkosság áldozataira bukkannak: a fiatal nőt és kisfiát elevenen megnyúzták. A tetthelyen egyetlen nyomot sem találnak, semmi sem utal az elkövetőre, és még csak sejteni sem lehet az indítékait. A seriff tudja, hogy a szörnyű bűncselekmény felderítése meghaladja az erejét. Olyan segítőre van szüksége, aki korábban már sikeresen elbánt hasonló szörnyetegekkel.

A bosszúálló
Jake Cole az FBI-nak dolgozik. A tetovált férfi egyedülálló képességgel rendelkezik: a tetthelyek tanulmányozása során felismeri a gyilkosok sajátosságait, egyedi azonosítójukat, ahogy ő nevezi, a „névjegyüket”. Amikor bekapcsolódik a tengerparti ügy kinyomozásába, rádöbben, hogy a gyilkos ugyanúgy végez áldozataival, ahogyan harminc évvel korábban Jake édesanyját is meggyilkolták. A munka ettől a perctől személyes ügyévé válik…

Könyörtelen versenyfutás kezdődik az idővel, Jake-nek meg kell találnia a gyilkost, mielőtt a „Vérember” kapná el őt…

Leave Your Comment