Venom: Halálos Védelmező

2019-04-09   |   by admin

A könyv tartalma:

James R. Tuck - Venom: Halálos Védelmező

Letöltés Venom: Halálos Védelmező könyvet pdf, epub és mobi

Venom: Halálos Védelmező.pdf
Venom: Halálos Védelmező.epub
Venom: Halálos Védelmező.mobi


  • Szukits könyvkiadó
  • Sci-fi
  • 302 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789634975113
  • Cikkszám: 1071354
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Venom: Halálos Védelmező

Töltse le az ingyenes PDF Venom: Halálos Védelmező fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Venom: Halálos Védelmező PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Venom: Halálos Védelmező (pdf, epub és mobi)

Venom: Halálos Védelmező leírása

Amikor Eddie Brock testben és lélekben egybeolvad egy bizarr, földönkívüli szimbiótával, kettejük célja közössé válik: felkutatni és elpusztítani esküdt ellenségüket, Pókembert. Mivel azonban ez többszöri nekifutásra sem sikerül, a szuperhősök kényszerű fegyverszünetet kötnek. Brock ezután elhagyja New Yorkot, és hazatér szőlővárosába, San Franciscóba, remélvén, ott tiszta lappal kezdhet mindent újra. Az életnek azonban egész más elképzelései vannak vele kapcsolatban…
Mert Brock hiába dönti el, hogy jó útra tér, és az elesettek védelmezője lesz, ha közben majdnem százkilencven magas, százharminc kiló színizom, és olyanok a fogai, mint egy cápának. Venom – a lény, akivé a szimbiótával együtt váltak – gyorsan magára vonja a figyelmet. Először a dühös Pókemberét, aki biztosra veszi, hogy Brock megszegte a megállapodásukat, és visszatért a bűn útjára, aztán pedig egy csapat állig felfegyverzett kiberkatonáét, akiket azért küldtek, hogy végezzenek ezzel a “Halálos Védelmezővel”. Végül Venom kénytelen vállvetve harcolni a Hálószövővel, s együtt nézni szembe életük talán eddigi legfélelmetesebb kihívásával: öt elszánt gyilkossal, akik Brockhoz hasonlóan maguk is szimbióták hordozói.
Venom gyermekei ők, akik atyjuk vérére szomjaznak…

Leave Your Comment