Végtelen út E-KÖNYV

2019-03-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Fekete István - Végtelen út E-KÖNYV

Letöltés Végtelen út E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Végtelen út E-KÖNYV.pdf
Végtelen út E-KÖNYV.epub
Végtelen út E-KÖNYV.mobi


  • Regény
  • 136 oldal
  • eISBN: 9789631193237
  • Cikkszám: 1036877
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Végtelen út E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Végtelen út E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Végtelen út E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Végtelen út E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Végtelen út E-KÖNYV leírása

Lovas kocsi száguld az éjszakában. Hárman utaznak rajta: a bakon a fiatal Pipet de Bartay, mellette Albert, a hűséges inas ül, hátul a szalmában pedig Pipet apja rejtőzik. A helyszín Franciaország, 1792 novembere, két hónappal a köztársaság kikiáltása után. Hőseink a politikai változás áldozatai, akiknek egy köpönyegforgató rokon feljelentése miatt kell menekülniük.

Kalandok, szerelmek, sikerek és csalódások szegélyezik útjukat, s a viszontagságok közepette a huszonkét éves Pipet felnőtté érik. Már tavaszodik, amikor a menekülők megpihennek Lőcse városában. Azt remélik, ezen a vidéken újrakezdhetik az életüket.

Leave Your Comment