Végső rendrakás svéd módra

2019-03-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Margareta Magnusson - Végső rendrakás svéd módra

Letöltés Végső rendrakás svéd módra könyvet pdf, epub és mobi

Végső rendrakás svéd módra.pdf
Végső rendrakás svéd módra.epub
Végső rendrakás svéd módra.mobi


A könyv részletei Végső rendrakás svéd módra

Töltse le az ingyenes PDF Végső rendrakás svéd módra fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Végső rendrakás svéd módra PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Végső rendrakás svéd módra (pdf, epub és mobi)

Végső rendrakás svéd módra leírása

Magnussonnak köszönhetően a Svédországban régóta élő hagyományból, amelyet magyarul végső takarításnak nevezhetünk, mostanra világszerte követendő trend lett.

„A végső takarítás olyasmi, amit azért kell megcsinálnod, hogy ne a gyermekeidnek kelljen ezekkel a dolgokkal foglalkozniuk. Habár továbbra is úgy érzem, ez is jó ösztönző erő lehet, ez az éremnek csak az egyik oldala.

A végső takarítást azonban a saját megelégedésedre is csinálod. Nincs is fontosabb annál, mint hogy valamiben örömed leljed, és közben az emlékeidet is feleleveníthesd. Csodás érzés végignézni az összegyűjtött holmijaidon, és felidézni, mit is érnek. Ha pedig valamiről nem jut eszedbe semmi, és fogalmad sincs, miért is őrizgetted – akkor könnyű lesz megválni tőle.”

 

Margareta Magnusson svéd festőművész és grafikus a stockholmi Anders Beckman Formatervező Főiskolán végezte tanulmányait. Műalkotásait Hongkongtól Szingapúrig számtalan helyen kiállították. Öt gyermeke van, jelenleg Stockholmban él. A Végső rendrakás svéd módra az első könyve.

Leave Your Comment