Végső hazugság

2019-08-02   |   by admin

A könyv tartalma:

Stephen White - Végső hazugság

Letöltés Végső hazugság könyvet pdf, epub és mobi

Végső hazugság.pdf
Végső hazugság.epub
Végső hazugság.mobi


  • General Press Kiadó
  • Szórakoztató irodalom
  • 384 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789636434786
  • Cikkszám: 1017821
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Végső hazugság

Töltse le az ingyenes PDF Végső hazugság fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Végső hazugság PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Végső hazugság (pdf, epub és mobi)

Végső hazugság leírása

Alan Gregory, a pszichiáter, odaadó családapa és lelkes kutyabarát békés hétköznapjait egy nap új szomszédok költözése zavarja meg. A sztárügyvéd és felesége házavató partit tart, amelyre Alant ugyan nem hívják meg, az összejövetel mégis végzetes hatással lesz az életére. Az egyik vendég, egy fiatal özvegyasszony ugyanis azzal vádolja a háziakat, hogy az este folyamán elkábították és megerőszakolták.
Alan váratlanul a hazugság és igazmondás szövevényes hálójában találja magát. Pszichiáterként tanácsadást tart fiatal kolléganőjének, és apránként rádöbben, hogy a valódi vagy vélt erőszak áldozata egyben az a páciens, akinek esetét hétről hétre boncolgatják. Felesége, aki ügyészhelyettesként kapcsolódik be az ügybe, és barátja, Sam Purdy nyomozó semmit sem hajlandóak elárulni a vizsgálat menetéről. Amikor egy fontos tanú gyilkosság áldozata lesz, Alan mindenre elszántan nyomozni kezd az igazság után, mert már saját családját sem érzi biztonságban.
Miért hallgat mindenki az ügyről? Ki mond igazat és ki hazudik? Miért tehetetlen a jog, ha a hírességek és a rafinált ügyvédek összefognak? Kié lesz az utolsó hazugság ebben a rejtélyes ügyben?
Stephen White maga is klinikai pszichológus, aki kitűnő érzékkel boncolgatja az emberei lélek sötét oldalát. Végső hazugság című könyvében visszatér a sikeres Alan Gregory-sorozathoz, hogy újra a tőle megszokott izgalmas, fordulatokban gazdag történettel borzolja az olvasóközönség kedélyeit.

Leave Your Comment