Varázslatos színező matematikából – 2. évfolyam A kötet

2019-02-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Schädtné Simon Andrea - Varázslatos színező matematikából - 2. évfolyam A kötet

Letöltés Varázslatos színező matematikából – 2. évfolyam A kötet könyvet pdf, epub és mobi

Varázslatos színező matematikából – 2. évfolyam A kötet.pdf
Varázslatos színező matematikából – 2. évfolyam A kötet.epub
Varázslatos színező matematikából – 2. évfolyam A kötet.mobi


A könyv részletei Varázslatos színező matematikából – 2. évfolyam A kötet

Töltse le az ingyenes PDF Varázslatos színező matematikából – 2. évfolyam A kötet fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Varázslatos színező matematikából – 2. évfolyam A kötet PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Varázslatos színező matematikából – 2. évfolyam A kötet (pdf, epub és mobi)

Varázslatos színező matematikából – 2. évfolyam A kötet leírása

A Varázslatos színező sorozat kötetei matematikából, anyanyelvből, angol és német nyelvből kínálnak színező feladatokat óvodás, valamint alsó tagozatos gyermekek részére. A színező feladatok nehézségi szintje differenciált, fokozatosan nehezedik, ugyanakkor alkalmazkodik az adott korosztály fejlettségéhez, a tárgyhoz és a munkafüzet tematikájához. A színezés mellett Tudod-e? címmel érdekességeket tudhatnak meg, Nézz utána! címmel pedig búvárkodhatnak is a kisdiákok.
A Varázslatos színező matematikából második évfolyam A kötet című munkafüzet fejleszti az önálló gondolkodást, és alkalmazásra képes, rendszerezett tudást hoz létre. A gyermekek életkorának megfelelő, játékos, tevékenységközpontú, érdeklődést felkeltő feladataival, ábráival hozzájárul a tanulási kedv felkeltéséhez, fenntartásához. Gyakorlatai jól szolgálják a gyermekek fejlesztését, formálják, gazdagítják személyiségüket, gondolkodásukat. Problémafelvetései lehetőséget adnak az önálló, aktív tanulásra és az összefüggések felfedezésére. Feladatai alkalmasak az iskolai tananyag elmélyítésére, rendszerezésére, illetve ismétlésre és biztos számolási készség kialakítására, az iskolában és otthon egyaránt.

Leave Your Comment