Varázslatos helyesírásunk – 4. évfolyam

2019-02-26   |   by admin

A könyv tartalma:

Kocsis Csilla - Varázslatos helyesírásunk - 4. évfolyam

Letöltés Varázslatos helyesírásunk – 4. évfolyam könyvet pdf, epub és mobi

Varázslatos helyesírásunk – 4. évfolyam.pdf
Varázslatos helyesírásunk – 4. évfolyam.epub
Varázslatos helyesírásunk – 4. évfolyam.mobi


A könyv részletei Varázslatos helyesírásunk – 4. évfolyam

Töltse le az ingyenes PDF Varázslatos helyesírásunk – 4. évfolyam fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Varázslatos helyesírásunk – 4. évfolyam PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Varázslatos helyesírásunk – 4. évfolyam (pdf, epub és mobi)

Varázslatos helyesírásunk – 4. évfolyam leírása

A varázslatos helyesírásunk, számoló, környezetismeret, angol és szöveges matematika című sorozatunk kötetei kompetenciaalapú, differenciáló, játékos feladatokkal dolgozzák fel az adott évfolyam tananyagát. A tananyag elsajátításán túl egy kis kutatásra is hívjuk a tanulókat. A Nézz utána! részek lehetőséget kínálnak újabb információk megszerzésére, búvárkodásra, a Tudod-e? részek érdekességeket tartalmaznak. A kiadványok egyes feladataihoz matricákat mellékeltünk, amelyeket helyes megoldások esetén kapnak meg a tanulók. érdemes tehát hibátlanul dolgozni, összegyűjteni valamennyit, mert az összegyűjtött matricák egy-egy nagy meglepetés részei lesznek.
A Varázslatos helyesírás 4. évfolyam című gyakorló az anyanyelvi tapasztalatokra építve segíti a tanulókat az írás eszközszintű használatában. A feladatok egy részét egy családi állatkerti kirándulás élményei köré építettük, így azok megoldása közben érdekes állatokról is olvashatunk. A feladatok összeállításánál figyelembe vettük a tanulók életkori sajátosságait, lehetőséget adunk páros munka és csoportmunka elvégzésére is. Az összegyűjtött matricákból egy kedves, érdekes puzzle-t és gyermekverset állíthatnak össze a diákok.

A megoldások, valamint a témazáró feladatlapok a „Letöltések” menüpont alatt érhetőek el. Kötetünket tanórai és otthoni gyakorlásra egyaránt ajánljuk.

Leave Your Comment