Váratlan nyaralás

2019-06-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Cat Lavoie - Váratlan nyaralás

Letöltés Váratlan nyaralás könyvet pdf, epub és mobi

Váratlan nyaralás.pdf
Váratlan nyaralás.epub
Váratlan nyaralás.mobi


  • Erawan
  • Romantikus
  • 348 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155469022
  • Cikkszám: 1024055
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Váratlan nyaralás

Töltse le az ingyenes PDF Váratlan nyaralás fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Váratlan nyaralás PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Váratlan nyaralás (pdf, epub és mobi)

Váratlan nyaralás leírása

Zoey trendi kávézót vezet egy amerikai kisvárosban, és nemcsak kávé-, de kapcsolatfüggő is. Amikor élete szerelme lelép egy fiatal szőkével, aki ráadásul gyereket vár tőle, Zoey összeomlik. Ilyenkor csak a barátok segíthetnek… akik rábeszélik – némi erőszak árán –, hogy töltsön el egy pihentető hetet a Zen Pillanata Hotelben, Mexikóban, ahelyett hogy otthon búslakodna.

Zoey a repülőn felfedezi exbarátja hasonmását, akivel  ugyanaz az úti céljuk. A Hotel pedig mindent nyújt, csak nem önfeledt kikapcsolódást. Se mobil, se internet, nincs kávézás, koktélozás vagy masszázs, helyette hajnali jóga a tűző napon, meditáció minden mennyiségben és egészséges ételek – módjával. Ám ott a ragyogó fehér homokos tengerpart a pálmafákkal és az újonnan megismert sármos pasi, így Zoey  talpra áll, hogy bebizonyítsa, nem csak a mandulás kapucsínók világában lehet boldog (vagy éppen boldogtalan) az ember. Mi több, egy őrült ötlettől vezérelve olyan lépésre szánja el magát, ami új értelmet ad  életének, és ami meglehetősen kínos helyzetbe hozza a családja előtt…

„Számomra ez a regény nyarat csempészett a télbe, a kapucsínó illata kísért el a mexikói tengerpartra, és olyan érzésem támadt, mintha Zoey csetlés-botlását egy pálmafa alól figyelném a türkizkék tenger fehér homokos partján… Megszerettem Zoey-t, akinek története egzotikus, szellemes és fordulatos.”

Fejős Éva

Leave Your Comment