Vámpírnaplók 9. – A vadászok: Holdének

2019-08-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Lisa Jane Smith - Vámpírnaplók 9. - A vadászok: Holdének

Letöltés Vámpírnaplók 9. – A vadászok: Holdének könyvet pdf, epub és mobi

Vámpírnaplók 9. – A vadászok: Holdének.pdf
Vámpírnaplók 9. – A vadászok: Holdének.epub
Vámpírnaplók 9. – A vadászok: Holdének.mobi


A könyv részletei Vámpírnaplók 9. – A vadászok: Holdének

Töltse le az ingyenes PDF Vámpírnaplók 9. – A vadászok: Holdének fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Vámpírnaplók 9. – A vadászok: Holdének PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Vámpírnaplók 9. – A vadászok: Holdének (pdf, epub és mobi)

Vámpírnaplók 9. – A vadászok: Holdének leírása

A gonosz sosem pusztul el…

Miután megmenekültek a Sötét Dimenzió borzalmaitól, Elena és barátai alig várják, hogy megkezdhessék tanulmányaikat a Dalcrest Egyetem gyönyörű, borostyánnal futtatott falai közt, ahol annak idején a lány szülei megismerték egymást. Elena élete Stefannal szebb, mint valaha, s tudja, hogy legjobb barátaival, Bonnie-val, Meredithszel és Matt-tel az oldalán biztosan ez lesz az eddigi legjobb évük. Damon pedig úgy tűnik, tényleg megváltozott, végre jól kijön mindenkivel.

Azonban Elena hiába költözik el Fell’s Churchből, a sötét múltat nem hagyhatja maga mögött. Miután több diák is eltűnik az egyetemről, hirtelen minden új ismerős potenciális ellenséggé válik. Hamar elterjed a pánik, és a barátok küszködve igyekeznek megvédeni egymást.

Aztán Elena leleplez egy régóta őrzött titkot, amely végtelenül megrendíti, és rádöbben, hogy a tragédia talán elkerülhetetlen. Képes lesz elmenekülni a sorsa elől? És ha kudarc fenyegeti, vajon Stefan vagy Damon lesz a támasza?

Leave Your Comment