Vámpírnaplók 8. – A vadászok: Fantom

2019-08-06   |   by admin

A könyv tartalma:

Lisa Jane Smith - Vámpírnaplók 8. - A vadászok: Fantom

Letöltés Vámpírnaplók 8. – A vadászok: Fantom könyvet pdf, epub és mobi

Vámpírnaplók 8. – A vadászok: Fantom.pdf
Vámpírnaplók 8. – A vadászok: Fantom.epub
Vámpírnaplók 8. – A vadászok: Fantom.mobi


A könyv részletei Vámpírnaplók 8. – A vadászok: Fantom

Töltse le az ingyenes PDF Vámpírnaplók 8. – A vadászok: Fantom fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Vámpírnaplók 8. – A vadászok: Fantom PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Vámpírnaplók 8. – A vadászok: Fantom (pdf, epub és mobi)

Vámpírnaplók 8. – A vadászok: Fantom leírása

Kísért a múlt…
Elena Gilbert és barátai megmentették Fell’s Churchöt az elpusztítására törő ördögi szellemektől, a város felszabadítása azonban nagy árat követelt: Damon Salvatore életét.
Damon halála mindent megváltoztat. A vámpírtestvérek, Damon és öccse, Stefan sokáig ádáz küzdelmet vívtak Elena szerelméért. Most, hogy Damon halott, Stefan és Elena végre egymáséi lehetnek. De miért álmodik Elena mégis folyton Damonról?
Miközben  Damon iránti érzelmei egyre mélyülnek, Fell’s Churchben újabb sötét erő ébred. Elena megjárta már a poklok poklát, de ez a démon semmihez sem fogható, amivel eddig szembesült. A gonosz egyetlen célja, hogy megölje őt és minden szerettét.

Leave Your Comment