Vámpírnaplók 8. – A vadászok: Fantom – Kemény kötés

2019-08-07   |   by admin

A könyv tartalma:

Lisa Jane Smith - Vámpírnaplók 8. - A vadászok: Fantom - Kemény kötés

Letöltés Vámpírnaplók 8. – A vadászok: Fantom – Kemény kötés könyvet pdf, epub és mobi

Vámpírnaplók 8. – A vadászok: Fantom – Kemény kötés.pdf
Vámpírnaplók 8. – A vadászok: Fantom – Kemény kötés.epub
Vámpírnaplók 8. – A vadászok: Fantom – Kemény kötés.mobi


A könyv részletei Vámpírnaplók 8. – A vadászok: Fantom – Kemény kötés

Töltse le az ingyenes PDF Vámpírnaplók 8. – A vadászok: Fantom – Kemény kötés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Vámpírnaplók 8. – A vadászok: Fantom – Kemény kötés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Vámpírnaplók 8. – A vadászok: Fantom – Kemény kötés (pdf, epub és mobi)

Vámpírnaplók 8. – A vadászok: Fantom – Kemény kötés leírása

Kísért a múlt…
Elena Gilbert és barátai megmentették Fell’s Churchöt az elpusztítására törő ördögi szellemektől, a város felszabadítása azonban nagy árat követelt: Damon Salvatore életét.
Damon halála mindent megváltoztat. A vámpírtestvérek, Damon és öccse, Stefan sokáig ádáz küzdelmet vívtak Elena szerelméért. Most, hogy Damon halott, Stefan és Elena végre egymáséi lehetnek. De miért álmodik Elena mégis folyton Damonról?
Miközben Damon iránti érzelmei egyre mélyülnek, Fell’s Churchben újabb sötét erő ébred. Elena megjárta már a poklok poklát, de ez a démon semmihez sem fogható, amivel eddig szembesült. A gonosz egyetlen célja, hogy megölje Elenát – és szeretteit, mind egy szálig.

Leave Your Comment