Vámpírnaplók 5. – A visszatérés: Leszáll az éj

2019-02-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Lisa Jane Smith - Vámpírnaplók 5. - A visszatérés: Leszáll az éj

Letöltés Vámpírnaplók 5. – A visszatérés: Leszáll az éj könyvet pdf, epub és mobi

Vámpírnaplók 5. – A visszatérés: Leszáll az éj.pdf
Vámpírnaplók 5. – A visszatérés: Leszáll az éj.epub
Vámpírnaplók 5. – A visszatérés: Leszáll az éj.mobi


A könyv részletei Vámpírnaplók 5. – A visszatérés: Leszáll az éj

Töltse le az ingyenes PDF Vámpírnaplók 5. – A visszatérés: Leszáll az éj fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Vámpírnaplók 5. – A visszatérés: Leszáll az éj PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Vámpírnaplók 5. – A visszatérés: Leszáll az éj (pdf, epub és mobi)

Vámpírnaplók 5. – A visszatérés: Leszáll az éj leírása

Hogy megmentse a két vámpírfivért, akik szeretik őt, Elena Gilbert feláldozta az életét. Miután a természetfeletti erők feltámasztották Elenát halottaiból, a jóképű, gondterhelt Stefan másra sem vágyik, mint hogy biztonságban tarthassa őt. De amikor elcsalják Fell’s Churchből, a vonzó, nagyhatalmú Damon kihasználja a lehetőséget arra, hogy meghódítsa Elenát, nem is tudva, milyen veszedelem fenyegeti mindkettejüket. Egy gonosz lény szállta meg a várost, és egyre erősebbé válik. Képes a kedve szerint irányítani Damont, ugyanakkor Elena és a lány új képességei is vonzzák. De nem csak Elena ereje kell neki: a lány halálára szomjazik. Elena története folytatódik.

„Briliáns visszatérés, még sötétebb és lenyűgözőbb, mint az előző kötetek” – Samantha S. Williams „Az ember számolja a napokat a következő részig” – The Southern Proud „A műfajban szokatlanul mély jellemábrázolás és karakterfejlődés” – M. Watne „Ebben a kötetben több a természetfeletti jelenség, mint az előzőekben, de ugyanazok a szerethető karakterek szerepelnek benne” – K. Shaw „Ezerszer jobb a televíziós sorozatnál” – Jill Christensen Egy szó: egyre borzongatóbb

Leave Your Comment