Válaszd ki magad a sorsodat! 2. – a transz-szörf módszerével Gyakorlati kézikönyv

2019-05-29   |   by admin

A könyv tartalma:

Vadim Zeland - Válaszd ki magad a sorsodat! 2. - a transz-szörf módszerével Gyakorlati kézikönyv

Letöltés Válaszd ki magad a sorsodat! 2. – a transz-szörf módszerével Gyakorlati kézikönyv könyvet pdf, epub és mobi

Válaszd ki magad a sorsodat! 2. – a transz-szörf módszerével Gyakorlati kézikönyv.pdf
Válaszd ki magad a sorsodat! 2. – a transz-szörf módszerével Gyakorlati kézikönyv.epub
Válaszd ki magad a sorsodat! 2. – a transz-szörf módszerével Gyakorlati kézikönyv.mobi


  • Bioenergetic Kiadó Kft.
  • Ezotéria
  • 232 oldal
  • Kötés: cérnafűzött ragasztókötés
  • ISBN: 9789632910499
  • Cikkszám: 1034736
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Válaszd ki magad a sorsodat! 2. – a transz-szörf módszerével Gyakorlati kézikönyv

Töltse le az ingyenes PDF Válaszd ki magad a sorsodat! 2. – a transz-szörf módszerével Gyakorlati kézikönyv fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Válaszd ki magad a sorsodat! 2. – a transz-szörf módszerével Gyakorlati kézikönyv PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Válaszd ki magad a sorsodat! 2. – a transz-szörf módszerével Gyakorlati kézikönyv (pdf, epub és mobi)

Válaszd ki magad a sorsodat! 2. – a transz-szörf módszerével Gyakorlati kézikönyv leírása

Vajon honnan származnak az álmaink? Tényleg csak az emberi képzelőerő termékei lennének? Mi választja el egymástól az álmot és a valóságot? A lehetőségeinknek csak a szándékaink szabnak határokat!
Ennek ellenére sokszor úgy érezzük, tehetetlenül ki vagyunk szolgáltatva a körülmények hatalmának. Vágyaink és álmaink nem valósulnak meg, ezzel szemben épp a legnagyobb félelmeink igazolódnak be. Ennek azonban nem kell így lennie, hiszen A VALÓSÁG IRÁNYÍTHATÓ! Ezt hirdette Vadim Zeland első könyvében, s üzenete több millió emberhez eljutott. A sikeres sorozat második kötete gyakorlati útmutatást nyújt a transz-szörf módszeréhez.
A transz-szörf a gondolkodás és a cselekvés teljesen új módszere, amelynek révén csakugyan lehetségessé válik mindaz, amire oly régóta vágyunk. Érdekessége, hogy az ember nem “eléri” az általa kitűzött célt, hanem az többé-kevésbé magától valósul meg.
Alapgondolata azon a feltételezésen alapul, hogy létezik egy variációtér, amely tartalmazza minden lehetséges esemény forgatókönyvét és jeleneteit. Az ember szellemi energiája bizonyos körülmények között képes valóra váltani ennek a variációtérnek egyik vagy másik szektorát. Így teremthetjük meg saját valóságunkat.

Leave Your Comment