Valahol közel a boldogsághoz

2019-04-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Lia Luise - Valahol közel a boldogsághoz

Letöltés Valahol közel a boldogsághoz könyvet pdf, epub és mobi

Valahol közel a boldogsághoz.pdf
Valahol közel a boldogsághoz.epub
Valahol közel a boldogsághoz.mobi


  • Álomgyár Kiadó
  • Romantikus
  • 352 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9786156013125
  • Cikkszám: 1070455
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Valahol közel a boldogsághoz

Töltse le az ingyenes PDF Valahol közel a boldogsághoz fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Valahol közel a boldogsághoz PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Valahol közel a boldogsághoz (pdf, epub és mobi)

Valahol közel a boldogsághoz leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2019-08-10

„Egy csodálatosan megírt, vicces és megindító kezdés egy fondorlatos rejtéllyel a maga valójában… Felejthetetlen.” – Claire Douglas, Sunday Times bestsellerszerző

„Őszinte és bátor. A Valahol közel a boldogsághoz a szerelem, a való élet, a társadalmi kérdések és a mentális egészség egy gondolatébresztő és gyönyörű tanulmánya.” – Jill Mansell

 

Lizzie James boldog.

Van egy biztos munkahelye (a nassolnivalók biztos áradatával a fiókjában), ugyanaz a legjobb barátnője egészen iskolás kora óta, és minden csütörtök este együtt van a családjával, hogy házhoz szállítós kaját egyenek és ócska műsorokat nézzenek a tévében. Lizzie szereti a cseppet sem bonyolult életét.

Aztán egy napon egy levél érkezik az első szerelmétől, Romantől. Egy levél, amit azon a napon írtak, amikor a fiú eltűnt. 12 évvel ezelőtt. Feltörnek benne a régóta elfojtott fájdalmas emlékek: az új iskola, ahova betegen kellett mennie, szeretett nagypapája halála, és az első szerelme elvesztése.

Ahogy Lizzie kibogozza a levél titkait, úgy fedezi fel, mi történt abban az évben, amikor az élete darabjaira hullott – és minden út Romanhez vezet.

De vajon ki küldte a levelet? És valójában mi történt Romannel?

Lizzie James azt hitte, boldog; vagy legalábbis valami nagyon hasonló. De most egyáltalán nem hiszi.

Lia Louis első regénye tökéletes olvasmány a Jojo Moyes-, a Mhairi McFarlane-, a Cecelia Ahern- és a Kate Eberlen-rajongóknak. Ez az a történet, amit sokáig nem fogsz elfelejteni.

Leave Your Comment