Vakmerő és végzetes – A chicagói maffiaháború 2.

2019-07-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Bethany-Kris - Vakmerő és végzetes - A chicagói maffiaháború 2.

Letöltés Vakmerő és végzetes – A chicagói maffiaháború 2. könyvet pdf, epub és mobi

Vakmerő és végzetes – A chicagói maffiaháború 2..pdf
Vakmerő és végzetes – A chicagói maffiaháború 2..epub
Vakmerő és végzetes – A chicagói maffiaháború 2..mobi


A könyv részletei Vakmerő és végzetes – A chicagói maffiaháború 2.

Töltse le az ingyenes PDF Vakmerő és végzetes – A chicagói maffiaháború 2. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Vakmerő és végzetes – A chicagói maffiaháború 2. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Vakmerő és végzetes – A chicagói maffiaháború 2. (pdf, epub és mobi)

Vakmerő és végzetes – A chicagói maffiaháború 2. leírása

„Csak egyszer lehetsz fiatal és ostoba. Alessa még életében nem hallott ekkora baromságot.”

Alessa Trentini mindig követi a szabályokat, vagy legalábbis úgy tűnik. A Conti család egy bizonyos tagjának azonban valahogy mindig sikerül felébresztenie a benne szunnyadó lázadót, és közben meg is védi minden bajtól, de attól a katyvasztól, amibe a bátyja miatt kerül, még Adriano sem mentheti meg.
Háborúban egyetlen nő sincs biztonságban, ha a keze által bármelyik család feljebb juthat a maffia ranglétráján.
Adriano Contit felőrli a kényszer, hogy mindenkinek megfeleljen, és hamarosan apja, Riley oldalán találja magát, aki felesége halálát felhasználva próbál magasabbra törni. A vér még a Szervezetnél is előrébb való. Adriano számára csak egyetlen biztos pont marad ebben a háborúban, mégpedig Alessa Trentini, de most talán kénytelen végignézni, ahogyan egy másik férfié lesz.
A Szervezet családjai között még soha nem volt olyan nagy a széthúzás, mint most. Ahogy fokozatosan mindenkit magával ragad a saját bosszúvágya, hamarosan vér árasztja el az utcákat, és mind több ember hal meg. Egyetlen módja van az életben maradásnak: mocskosan kell játszani. Még akkor is, ha ezáltal minden elpusztul.

Leave Your Comment