Vaják V. – Tűzkeresztség

2019-05-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Andrzej Sapkowski - Vaják V. - Tűzkeresztség

Letöltés Vaják V. – Tűzkeresztség könyvet pdf, epub és mobi

Vaják V. – Tűzkeresztség.pdf
Vaják V. – Tűzkeresztség.epub
Vaják V. – Tűzkeresztség.mobi


A könyv részletei Vaják V. – Tűzkeresztség

Töltse le az ingyenes PDF Vaják V. – Tűzkeresztség fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Vaják V. – Tűzkeresztség PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Vaják V. – Tűzkeresztség (pdf, epub és mobi)

Vaják V. – Tűzkeresztség leírása

A vaják-saga következő kötete A megvetés idejének közvetlen folytatása. A lengyel szerző ismét elröpíti az olvasót a szláv mítoszok és a valóság ihlette fantáziavilágába, ahol a tét nem csupán egy szörnyvadász vagy egy kislány élete, de az Északi Királyságok sorsa is.
Ríviai Geralt a thaneddi puccs után Brokilonban lábadozik. Egy világ választja el Ciritől, a Meglepetés Gyermektől, akit pedig állítólag neki rendelt a sors – a lányt ugyanis Nilfgaardban látták utoljára. A vaják tehát hosszú és veszélyes útra indul a driádok földjéről a háború sújtotta vidéken keresztül, de nem marad sokáig egyedül: ahogy közeledik úticéljához, egyre többen csatlakoznak hozzá… E furcsa kompánia végül egy olyan konfliktusba csöppen, melyet csak véres küzdelmek árán élhetnek túl.
„Keresztül kell jutnod a tűzön, amely megperzsel ugyan, de meg is tisztít.” (Ríviai Geralt)”

Leave Your Comment