Vadon – Ezermérföldes utam önmagamhoz

2019-07-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Cheryl Strayed - Vadon - Ezermérföldes utam önmagamhoz

Letöltés Vadon – Ezermérföldes utam önmagamhoz könyvet pdf, epub és mobi

Vadon – Ezermérföldes utam önmagamhoz.pdf
Vadon – Ezermérföldes utam önmagamhoz.epub
Vadon – Ezermérföldes utam önmagamhoz.mobi


  • Cartaphilus Könyvkiadó
  • Regény
  • 400 oldal
  • Kötés: ragasztókötés
  • ISBN: 9789632663975
  • Cikkszám: 1031854
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Vadon – Ezermérföldes utam önmagamhoz

Töltse le az ingyenes PDF Vadon – Ezermérföldes utam önmagamhoz fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Vadon – Ezermérföldes utam önmagamhoz PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Vadon – Ezermérföldes utam önmagamhoz (pdf, epub és mobi)

Vadon – Ezermérföldes utam önmagamhoz leírása

Se szeri, se száma az olyan könyveknek, amelyek a középosztály középkorú tagjainak életválságáról szólnak. Többnyire önmagukat keresik, és e célból hosszú, fáradságos utakra is vállalkoznak. Vannak, akik befelé utaznak, a lélek mélységeit kutatják, mások valóságos utazásra indulnak, testüket és lelküket egyformán próbára teszik. Járják a világ zarándokútjait járják, az El Caminót, ellátogatnak Rómába, Lourdes-ba, Nepálba. Útjuktól legalább annyira remélnek kalandokat, élményeket és szerelmet, mint lelki megbékélést.
Első pillantásra a Vadon hasonló krónikának tűnik. Ám a szerző se nem középosztálybeli, se nem középkorú. Anyja hirtelen jött betegsége után Strayed élete viharos sebességgel hullott szét. Családi kötelékei meglazultak és eltűntek, házassága megromlott. Egyedül maradt mindenféle értelemben. Egy sportboltban esett pillantása a legjelentősebb amerikai túraútvonalról szóló útikönyvre. A túra teljesítése először csak homályos ötlet volt, majd egyre inkább alakot öltött, végül világos célként rajzolódott ki előtte.
Zarándoklata 1100 mérföldön és három hónapon át tartott, mégpedig igen zord körülmények között.
Szánalmasan felkészületlen volt erre a megpróbáltatásra, testileg és lelkileg egyaránt. Kötetében kiváló láttató erővel idézi fel a hosszú gyaloglás keserves és magasztos pillanatait. A külső utazás, a távolság, a természet és a test meggyötörte, a belső viszont felemelte. Újfajta tisztelet és csodálat ébredt benne: útja végigjárása elsöprő és alapvető élményt jelentett számára.
Cheryl Strayed írása lefegyverzően nyers, őszinte és kitárulkozó. Útja kemény, sokszor kegyetlen fizikai és lelki próbatételeken keresztül a reménytelenség pusztaságából a megújult önismeret nyugalmasabb tájaira vezetett

Leave Your Comment