Üvegcserepek

2019-06-27   |   by admin

A könyv tartalma:

Anita Shreve - Üvegcserepek

Letöltés Üvegcserepek könyvet pdf, epub és mobi

Üvegcserepek.pdf
Üvegcserepek.epub
Üvegcserepek.mobi


  • Gabo Kiadó
  • Szórakoztató irodalom
  • 388 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789638009067
  • Cikkszám: 1002425
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Üvegcserepek

Töltse le az ingyenes PDF Üvegcserepek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Üvegcserepek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Üvegcserepek (pdf, epub és mobi)

Üvegcserepek leírása

Honora és a férje tengerparti házat bérel, amely ugyan öreg és megvannak a maga hibái, mégis tökéletes otthonnak kínálkozik egy új házasság számára.

Ő és Sexton lelkesen látnak a felújítási munkálatokhoz, és egyben közös életük elindításához. Sétái alatt Honora összegyűjti a partra mosott üvegcserepeket, amelyeknek mindegyike más és más történetet rejt. Sexton módot talál arra, hogy megvásárolja a házat, ám a lehető legrosszabb pillanatban. Gazdasági válságba kerül, és a pénzügyi problémák súlyosbodásával Honora ráébred, milyen fenyegető lehet a küszöbén kívül létező világ. A regényben, miként a tengerparton gyűjtögetett áttetsző, színjátszó üvegdarabkákban, egymásra rétegződnek a korszak színei, hangjai, textúrája. Megismerkedünk Viviannel, a fesztelen gondolkodású bostoni társaságbeli nővel, aki elutasítja a hagyomány minden formáját, s aki Honora legjobb barátnője lesz. McDermott, a közeli gyár egyik munkása olyan hatással van Honorára, hogy a fiatal nőnek végig kell gondolnia a bizalomról és a szerelemről kialakított elképzeléseit. Francis, az őszinte, nyílt fiú jelenti az összekötő kapcsot ezek között a szereplők között, miközben a világ, amelyben élnek darabokra hullik. Az Üvegcserepek a bizalom, és az árulás, a házasság és a vonzódás felejthetetlen története napjaink egyik legmeggyőzőbb széles látókörű és megnyerő írójának tollából.

Leave Your Comment