Üveg hercegnő – Éjféli bál 2.

2019-08-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Jessica Day George - Üveg hercegnő - Éjféli bál 2.

Letöltés Üveg hercegnő – Éjféli bál 2. könyvet pdf, epub és mobi

Üveg hercegnő – Éjféli bál 2..pdf
Üveg hercegnő – Éjféli bál 2..epub
Üveg hercegnő – Éjféli bál 2..mobi


A könyv részletei Üveg hercegnő – Éjféli bál 2.

Töltse le az ingyenes PDF Üveg hercegnő – Éjféli bál 2. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Üveg hercegnő – Éjféli bál 2. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Üveg hercegnő – Éjféli bál 2. (pdf, epub és mobi)

Üveg hercegnő – Éjféli bál 2. leírása

Az egyik átok… a másikhoz vezet.

Miután hosszú évekig átok kényszerítette, hogy minden éjszaka táncra perdüljön, Pipacs hercegnő esküvel megfogadta, hogy soha többé nem húz tánccipellőt a lábára.
Éppen ezért csupán vonakodva vállalkozik arra, hogy részt vegyen a királyi csereprogramban, amit édesapja a szomszédos országok uralkodóival együtt ötlött ki.
Először nem is tűnik olyan rossznak az élet a távoli Bretonban, főleg mivel felbukkan egy jóképű herceg, aki a barátságát kínálja… sőt talán még többet is.
Ám egy Eleonora nevű szegény szolgálólány is megjelenik a színen, és szemet vet a hercegre. Vajon melyik lány fogja elnyerni a szívét? És vajon ki áll a káprázatos báliruhák és cipellők mögött, amikben a nincstelen Eleonora parádézik a bálokon? Csak Pipacs hercegnő lát át a mágián, ami a királyság összes többi lakóját bűvöletben tartja. Mivel egy átkot már sikerült legyőznie, ő a legmegfelelőbb arra, hogy egy másikkal is megbirkózzon.

Izgalmas és borzongató történet – Éld át az örömét!

Leave Your Comment