Úton önmagunk felé

2019-04-10   |   by admin

A könyv tartalma:

David Brooks - Úton önmagunk felé

Letöltés Úton önmagunk felé könyvet pdf, epub és mobi

Úton önmagunk felé.pdf
Úton önmagunk felé.epub
Úton önmagunk felé.mobi


A könyv részletei Úton önmagunk felé

Töltse le az ingyenes PDF Úton önmagunk felé fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Úton önmagunk felé PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Úton önmagunk felé (pdf, epub és mobi)

Úton önmagunk felé leírása

Feltűnően versenyszellemű világunkban talán talpraesettebbek leszünk – de vajon jobb vezetők és gondolkodók is? David Brooks, a The New York Times publicistája és a Társas lény szerzője bebizonyítja, hogy a valódi siker kulcsa a belső értékekben rejlik.

 

A világhírű író mindenekelőtt azt vizsgálja, hogy a vagyon és siker utáni őrült vágyakozásunk hogyan számolta fel az értékes belső élet lehetőségét. Példáit különböző korszakokból merítve olyan emberek életét is bemutatja, akik sikereiket éppen őszinte alázatosságuknak köszönhették: Szent Ágostontól Montaigne-en és Eisenhoweren át Samuel Johnsonig vezet az út.

 

A szerző intelligenciával, humorral és remek mesélőképességgel tárja elénk új könyvét. Egy nagyszerű erkölcsi hagyományt követve mutatja be, miként tehet mindenkit lelkileg gazdagabbá, ha olyan klasszikus értékek felé halad, mint az önmérséklet, a lemondás és az önmagunkkal szembeni kételkedés.

 

The New York Times toplistás könyve segít eligazodnunk egy olyan kultúrában, mely szem elől tévesztette az alázatosság erényét, miközben megmutatja, miért csak az elkötelezett lélek élhet igazán értelmes és teljes életet.

 

„A politikai életben is kötelezővé kellene tenni David Brooks Úton önmagunk felé című művét.” (Balla Eszter, válasz.hu)

Leave Your Comment