Úton a fény felé

2019-03-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Dr. Penny Sartori - Úton a fény felé

Letöltés Úton a fény felé könyvet pdf, epub és mobi

Úton a fény felé.pdf
Úton a fény felé.epub
Úton a fény felé.mobi


  • Kossuth Kiadó Zrt.
  • Ezotéria
  • 280 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789630982696
  • Cikkszám: 1032801
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Úton a fény felé

Töltse le az ingyenes PDF Úton a fény felé fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Úton a fény felé PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Úton a fény felé (pdf, epub és mobi)

Úton a fény felé leírása

Fejtsük meg együtt a halálközeli élmények titkait – a szebb életért!

Ez a remek stílusban, közérthetően és mély empátiával megírt könyv érdekes és egyben felemelő olvasmány. Dr. Penny Sartori az intenzív osztályokon ápolónővérként eltöltött éveket követően öt teljes évet áldozott a halálközeli és életvégi élményekkel kapcsolatos kutatómunkára. E kötet több száz dokumentált eset alapján tárja fel és rendszerezi a témával kapcsolatos tényeket, élményeket, tapasztalatokat.

A halál közeléből visszatértek beszámolói és a haldokló betegek életvégi élményei alapján végzett tudományos kutatás tanulságai megszívlelendőek. Részletes beszámolókat olvashatunk arról, hogy ezek az élmények milyen drámai módon változtatták meg az átélők további életét, hogyan fordultak teljes lényükkel azon értékek felé, melyek az életben valóban léynegesek.

Ezek a döbbenetes beszámolók, illetve a haldoklókkal kapcsolatos orvosi tapasztalatok megszívlelendő tanulságokkal szolgálnak mindazoknak, akik tartalmasabb életre, szeretettelibb emberi kapcsolatokra vágynak.

“Őszintén remélem, hogy e könyv az Olvasót arra sarkallja majd, hogy útra kelve vizsgálja azt a titokzatos dolgot, amit halálnak nevezünk. Kívánom, hogy találja meg azt az örömöt és beteljesülést, amelyet én is megtaláltam, és akkor közösen megteremthetjük majd a földi mennyországot.” (Dr. Penny Sartori)

Leave Your Comment