Útkeresők kézikönyve

2019-06-10   |   by admin

A könyv tartalma:

Emma Mildon - Útkeresők kézikönyve

Letöltés Útkeresők kézikönyve könyvet pdf, epub és mobi

Útkeresők kézikönyve.pdf
Útkeresők kézikönyve.epub
Útkeresők kézikönyve.mobi


  • Édesvíz Kiadó
  • Ezotéria
  • 231 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9789635295562
  • Cikkszám: 1051297
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Útkeresők kézikönyve

Töltse le az ingyenes PDF Útkeresők kézikönyve fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Útkeresők kézikönyve PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Útkeresők kézikönyve (pdf, epub és mobi)

Útkeresők kézikönyve leírása

A modern élet útvesztőiben eltévedve sokszor érezhetjük, hogy nem találjuk önmagunkat. Álmaink valóra váltását folytonos keresés kíséri végig, hol boldogságot, hol szerelmet, hol pedig az anyagi biztonságot hajszoljuk. Teljes életre vágyunk, tudni szeretnénk a jövőnket, ápolni és gyógyítani szeretnénk a testünket és a lelkünket egyaránt, a céljaink elérése érdekében felkínált eszköztár pedig olyan sokszínű, hogy megtalálni a hozzánk illőt nem könnyű folyamat. A szerző, Emma Mildon saját útkeresése közben számos érdekes és hasznos tapasztalatra tett szert, melyet most elárul mindenkinek, aki szeretné összeállítani saját spirituális eszköztárát, amivel könnyedén és élvezetesen alakíthatja életét olyanra, amilyenre mindig is vágyott. 
Ez a nem mindennapi kézikönyv nem fog pontos utasításokat adni, hogy mit kell tenned, hanem arra biztat, hogy próbálj ki új dolgokat mindaddig, amíg fel nem fedezed a saját utad. A holisztikus szemléletmód jegyében íródott, a teljes életre törekedve, így a testtel, a szellemmel és a lélekkel kapcsolatos fejlesztő, gyógyító és spirituális módszereket is feltár. A szerző egyfajta idegenvezetőként támogat spirituális utazásod során a következő témák feldolgozásával:
– aromaterápia
– gyógyítás kristályokkal és (fél)drágakövekkel
– jógapózok és -irányzatok
– meditációs irányzatok
– mudrák
– a betegségek spirituális jelentése és megerősítések a gyógyuláshoz
– csakratisztítás
– auraerősítés
– feng shui
– álmok (az alvási testhelyzetek jelentése és álomszimbólumok)
– számmisztika és névelemzés
– asztrológiai elemzés
– spirituális vezetők 
– előző életek
– lelki társak
– védelmező szertartások
– ünnepek szerte a világban
Ez a könyv a modern nők spirituális útikalauza, mely emlékeztet, hogyan lépj újra kapcsolatba felsőbb éneddel és haladj életcélod felé. Kapj választ kérdéseidre, és találd meg a saját utad!

Leave Your Comment