Utazó francia nyelvi kalauz – Marco Polo

2019-02-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Utazó francia nyelvi kalauz - Marco Polo

Letöltés Utazó francia nyelvi kalauz – Marco Polo könyvet pdf, epub és mobi

Utazó francia nyelvi kalauz – Marco Polo.pdf
Utazó francia nyelvi kalauz – Marco Polo.epub
Utazó francia nyelvi kalauz – Marco Polo.mobi


A könyv részletei Utazó francia nyelvi kalauz – Marco Polo

Töltse le az ingyenes PDF Utazó francia nyelvi kalauz – Marco Polo fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Utazó francia nyelvi kalauz – Marco Polo PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Utazó francia nyelvi kalauz – Marco Polo (pdf, epub és mobi)

Utazó francia nyelvi kalauz – Marco Polo leírása

A Marco Polo sorozat nyelvi kalauzai tartalmazzák a legszükségesebb kifejezéseket és fordulatokat ahhoz, hogy külföldön is meg tudjunk szólalni! És minden szó mellett ott szerepel a kiejtése is!

A kötetben mindenki megtalálja azokat a szavakat, mondatokat, amelyek segítségére lesznek az út megtervezésében, a kapcsolatteremtésben és az útközben adódó szituációkban. Külön fejezetet kapott az evés-ivás, a vásárlás, a szállás és a szórakozás is.

A kötet érdekessége a mai szleng szavak kis gyűjteménye, valamint a rengeteg szemléltető kép használata. Adott esetben elég csak rámutatni a képre a megfelelő helyzetben. Az éttermi szituációkra mintaétlap készíti fel az utazót.

A kötet végén az összes megismert szó újra szerepel kigyűjtve és ábécérendbe szedve. A fülön elhelyezett miniszótár kivágható: a legfontosabb kifejezésekkel vértez fel mindennapos helyzetekben.

Leave Your Comment