Út a sikerhez

2019-03-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Tea Stilton - Út a sikerhez

Letöltés Út a sikerhez könyvet pdf, epub és mobi

Út a sikerhez.pdf
Út a sikerhez.epub
Út a sikerhez.mobi


A könyv részletei Út a sikerhez

Töltse le az ingyenes PDF Út a sikerhez fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Út a sikerhez PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Út a sikerhez (pdf, epub és mobi)

Út a sikerhez leírása

Az egyik leghíresebb zenekar: az Észveszejtő Cincogás tagjai Bálna-szigetre érkeznek. Amikor Cincsilla tanárnő bejelenti, hogy egy cinnfordi diákokból álló előzenekar nyitja majd meg a koncertet, kitör a mindent elsöprő lelkesedés.

Hogy kik Tea Angyalai? Öt rendkívüli egérlány, akik a Cinnford Egyetem és Szakiskola hallgatói a Bálna-szigeten. Vidám és szórakoztató kis csapatot alkotnak. Mindannyian újságírók szeretnének lenni! Az élet Cinnfordban rendkívül izgalmas: barátságok és szerelmek szövődnek, de a lányoknak kisebb viszályokkal is szembe kell nézniük…

Leave Your Comment