Urald a haragod urald a helyzetet

2019-04-04   |   by admin

A könyv tartalma:

David J. Lieberman - Urald a haragod urald a helyzetet

Letöltés Urald a haragod urald a helyzetet könyvet pdf, epub és mobi

Urald a haragod urald a helyzetet.pdf
Urald a haragod urald a helyzetet.epub
Urald a haragod urald a helyzetet.mobi


  • Édesvíz Kiadó
  • Pszichológia
  • 259 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789635298877
  • Cikkszám: 1065767
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Urald a haragod urald a helyzetet

Töltse le az ingyenes PDF Urald a haragod urald a helyzetet fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Urald a haragod urald a helyzetet PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Urald a haragod urald a helyzetet (pdf, epub és mobi)

Urald a haragod urald a helyzetet leírása

KÉPZELD EL, MILYEN LENNE AZ ÉLETED DÜH, CIVAKODÁS ÉS TÖNKREMENT KAPCSOLATOK NÉLKÜL!

Mindez nem elérhetetlen, csupán David J. Lieberman gyakorlatias és egyszerű módszerét kell elsajátítanod!

Te is sokszor hallottad már ezeket a tippeket, ugye?

„Végy egy mély lélegzetet, és számolj tízig!”

„Meditálj!”

„Képzelj lelki szemeid elé egy békés helyet!”

 

De őszintén, hányszor sikerült ezekkel a módszerekkel megőrizned hidegvéred?

 

Az Olvass az emberekben című – az FBI által is használt módszer – sikerszerzője, David J. Lieberman világhírű szakértője azoknak az egyszerű viselkedésszabályozó stratégiáknak, amelyek mindig beválnak.

E könyvben feltárja előttünk, miként tekinthetünk a dühre a józan, elemző tárgyilagosság szemüvegén át. Rávilágít a harag mögöttes érzelmi, lelki és fizikai alkotóelemire és egyszerű, praktikus módszereket mutat be, melyekkel könnyen kontrollálhatjuk feltámadó dühünket.

Dr. Lieberman vallja, hogy a perspektívaváltás nélkülözhetetlen az indulatkezelésben, azonban bizonyítottan gyökeres, pozitív változást hoz mind magánéleti, mind szakmai kapcsolatainkban!

 

DAVID J. LIEBERMAN

Dr. David J. Lieberman több díjat nyert szerző és nemzetközileg elismert vezető az emberi viselkedés és a személyközi kapcsolatok területén. Pszichológiából doktorált, főleg Amerikában tart előadásokat és tanfolyamokat. Technikáit – melyek eddigi hat könyvén alapulnak, melyeket már tizennyolc nyelvre lefordítottak, és több bestseller is szerepel köztük – az FBI, az amerikai hadsereg, a Fortune 500 listán szereplő cégek, kormányok, vállalatok és szakemberek használják több mint huszonöt

országban. Dr. Lieberman munkájáról világszerte jelennek meg publikációk, és ő maga is több mint kétszáz műsorban szerepelt már meghívott szakértőként.

Leave Your Comment