Unbreakable – Törhetetlen

2019-08-09   |   by admin

A könyv tartalma:

Kami Garcia - Unbreakable - Törhetetlen

Letöltés Unbreakable – Törhetetlen könyvet pdf, epub és mobi

Unbreakable – Törhetetlen.pdf
Unbreakable – Törhetetlen.epub
Unbreakable – Törhetetlen.mobi


A könyv részletei Unbreakable – Törhetetlen

Töltse le az ingyenes PDF Unbreakable – Törhetetlen fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Unbreakable – Törhetetlen PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Unbreakable – Törhetetlen (pdf, epub és mobi)

Unbreakable – Törhetetlen leírása

Miután Kennedy Waters holtan találja édesanyját, fenekestül felfordul az egész élete. Az ideig meg sem fordul a fejében, hogy a világot valójában a sötét szellemvilág lényei irányítják. Erre akkor döbben rá, amikor egy ikerpár, Jared és Lukas Lockhart betörnek Kennedy szobájába, és elpusztítják azt a veszélyes szellemet, amelynek a lány megölése lett volna a feladata. A testvérektől tudja meg, hogy édesanyja egy titkos ősi szervezet, a Légió tagja volt, melynek célja és feladata a világ megvédelmezése egy bosszúszomjas démontól. És a szervezet öt tagját ugyanazon az estén gyilkolták meg.

Most Kennedy-nek kell átvennie anyja szerepét a Légióban, hogy fényt derítsen az igazságra, és hogy életben maradjon. Két másik Légió-tag, Csuhás és Alara segítségével a fiatalok azt a fegyvert keresik, amivel elpusztíthatják a démont. Útjuk során a démon általa irányított szellemekkel is felveszik a harcot.

Leave Your Comment