Ülök a matracon E-KÖNYV

2019-02-27   |   by admin

A könyv tartalma:

Berki Judit - Ülök a matracon E-KÖNYV

Letöltés Ülök a matracon E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Ülök a matracon E-KÖNYV.pdf
Ülök a matracon E-KÖNYV.epub
Ülök a matracon E-KÖNYV.mobi


  • Romantikus
  • 232 oldal
  • eISBN: 9789632444901
  • Cikkszám: 1037496
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Ülök a matracon E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Ülök a matracon E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ülök a matracon E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Ülök a matracon E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Ülök a matracon E-KÖNYV leírása

Berki Judit fanyar humorú könyvében nem végzõdik minden csók boldog házassággal. Az egymáshoz lazábban-szorosabban kapcsolódó novellák öt év történetét ölelik fel, hõsük pedig egy harmincas éveiben járó nõ, aki nemrég került ki egy hosszabb kapcsolatból barátai – például Lepke, a kissé neuraszténiás operetténekes és Bóna, a malíciózus újságíró – segítségével.
Környezetében lassan mindenki férjhez ment, családot alapított, majd el is vált, csak õ éli még mindig kamaszéveit. Mi lehet a baj vele, hol maradt le a többiektõl? Lemaradt-e egyáltalán, csak azért, mert nem úgy él, ahogy a társadalom azt elvárja tõle?

Leave Your Comment