Új fiú a suliban – Sárkányvadász Akadémia

2019-07-10   |   by admin

A könyv tartalma:

Kate Mcmullan - Új fiú a suliban - Sárkányvadász Akadémia

Letöltés Új fiú a suliban – Sárkányvadász Akadémia könyvet pdf, epub és mobi

Új fiú a suliban – Sárkányvadász Akadémia.pdf
Új fiú a suliban – Sárkányvadász Akadémia.epub
Új fiú a suliban – Sárkányvadász Akadémia.mobi


  • Ciceró Könyvstúdió
  • Gyermek és ifjúsági
  • 112 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789635395002
  • Cikkszám: 1028772
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Új fiú a suliban – Sárkányvadász Akadémia

Töltse le az ingyenes PDF Új fiú a suliban – Sárkányvadász Akadémia fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Új fiú a suliban – Sárkányvadász Akadémia PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Új fiú a suliban – Sárkányvadász Akadémia (pdf, epub és mobi)

Új fiú a suliban – Sárkányvadász Akadémia leírása

A Sárkányvadász Akadémia sorozat első részében megismerkedünk a főhőssel, Kanócfalvi Wiglaffal, a sokgyermekes szegény parasztcsaládban élő fiúval, akinek egy vándor énekes megjósolja, hogy fényes jövő vár rá: hőssé fog válni, noha a fiú – akit csúfolnak is emiatt a testvérei – irtózik a vértől, és egy légynek sem tudna ártani. Amikor Wiglaf a Sárkányvadász Akadémia új diákokat toborzó hirdetését meglátja az egyik fára kiragasztva a faluban, azonnal tudja: neki ebben az iskolában a helye. Boldogan útnak is indul hűséges malacával, Daisyvel, ám hamarosan meg kell tapasztalnia, hogy a sárkányvadászokat nevelő “oktatási intézmény” egyáltalán nem olyan, mint amilyennek képzelte… Hamarosan bekövetkezik az első nagy próbatétel is, és Wiglaf úgy válik hőssé, hogy egyetlen csepp vért sem kell kiontania.
A humoros, izgalmas, kilenc részes sorozat elsősorban a 8-12 éves fiúknak okozhat felhőtlen szórakozást. “Kanócfalvi Wiglaf akár Harry Potter kisöccse is lehetne.” Mary Pope Osborne

Leave Your Comment