Tűztrónus – A Kane krónikák 2.

2019-02-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Rick Riordan - Tűztrónus - A Kane krónikák 2.

Letöltés Tűztrónus – A Kane krónikák 2. könyvet pdf, epub és mobi

Tűztrónus – A Kane krónikák 2..pdf
Tűztrónus – A Kane krónikák 2..epub
Tűztrónus – A Kane krónikák 2..mobi


A könyv részletei Tűztrónus – A Kane krónikák 2.

Töltse le az ingyenes PDF Tűztrónus – A Kane krónikák 2. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Tűztrónus – A Kane krónikák 2. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Tűztrónus – A Kane krónikák 2. (pdf, epub és mobi)

Tűztrónus – A Kane krónikák 2. leírása

Az ókori Egyiptom istenei rászabadultak a mai világra, és azóta Carter Kane és a húga, Sadie komoly bajba került. Az Élet Házának leszármazottaiként a Kane testvérek rendelkeznek bizonyos képességekkel.

Ám most az eddig legnagyobb ellenségük – Apóphisz, a káosz kígyója – arra készül, hogy kitörjön börtönéből. Ha a gyerekek nem akadályozzák meg ebben, vége lesz a világnak.

Hogy esélyük legyen legyőzni a káoszt, a testvéreknek fel kell ébreszteniük Rét, a napistent, ehhez fogható varázslatra azonban eddig soha egyetlen mágus sem volt képes.

Először meg kell találniuk Ré könyvének három darabját a világ különböző pontjain, hogy megtanulhassák a bennük szereplő varázslatokat. Amúgy említettük már, hogy senki sem tudja pontosan, hol lehet Ré?

Vesd bele magad az új kalandokba!

Leave Your Comment