Tűzszakáll, a rettegett kalóz – Kalóziskola 3.

2019-08-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Sir Steve Stevenson - Tűzszakáll, a rettegett kalóz - Kalóziskola 3.

Letöltés Tűzszakáll, a rettegett kalóz – Kalóziskola 3. könyvet pdf, epub és mobi

Tűzszakáll, a rettegett kalóz – Kalóziskola 3..pdf
Tűzszakáll, a rettegett kalóz – Kalóziskola 3..epub
Tűzszakáll, a rettegett kalóz – Kalóziskola 3..mobi


A könyv részletei Tűzszakáll, a rettegett kalóz – Kalóziskola 3.

Töltse le az ingyenes PDF Tűzszakáll, a rettegett kalóz – Kalóziskola 3. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Tűzszakáll, a rettegett kalóz – Kalóziskola 3. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Tűzszakáll, a rettegett kalóz – Kalóziskola 3. (pdf, epub és mobi)

Tűzszakáll, a rettegett kalóz – Kalóziskola 3. leírása

A kis csapat öt főből áll, mint kézen az ujjak. A Tengeri Mackók a Kalóziskola első évét járják, és arra pályáznak, hogy igazi tengeri medvévé váljanak!
Az egész iskola lázban ég: Ezüst Koponya igazgató úr nemsokára visszatér Medúza-szirtre, hogy ott bebörtönözze legádázabb ellenségét, a rettegett Tűzszakállt! Az egyik tanóra alatt azonban a kis Tengeri Mackók egy robbanó borssal megtöltött ágyúval léket ütnek Ezüst Koponya hajójának oldalán, és ezzel kiszabadítják Tűzszakállt, a kalózt…

Leave Your Comment