Tyúkeszűek-e a madarak?

2019-03-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Philippe Dubois - Tyúkeszűek-e a madarak?

Letöltés Tyúkeszűek-e a madarak? könyvet pdf, epub és mobi

Tyúkeszűek-e a madarak?.pdf
Tyúkeszűek-e a madarak?.epub
Tyúkeszűek-e a madarak?.mobi


  • Park Könyvkiadó Kft.
  • Tudományos könyvek
  • 144 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789633554654
  • Cikkszám: 1069054
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Tyúkeszűek-e a madarak?

Töltse le az ingyenes PDF Tyúkeszűek-e a madarak? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Tyúkeszűek-e a madarak? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Tyúkeszűek-e a madarak? (pdf, epub és mobi)

Tyúkeszűek-e a madarak? leírása

Természettudományos kutatások és etológia, szociológiai vizsgálatok sora igazolja azt, ami ősidők óta megjelenik irodalmi és mitológiai példázatokban: a madarak tükröt tartanak a Homo sapiens elé.

Milyen a szerelmi életük? Hűségesek vagy poligámok? Nyugodtak vagy féktelenek? Egyesek miért megveszekedett vándormadarak, mások miért megrögzött otthon ülők? Mi jobb, sokáig nevelni a fiókákat, vagy hagyni, hogy mielőbb kirepüljenek, és maguk boldoguljanak? Miért van, hogy a gerlepár igazságosan felosztja a házi munkát, a pajzsoscankó (más néven veszekedő sneff) hímje viszont rémes egy macsó? Milyenek a madarak mindennapjai? Hogyan viselik a hideget, esőt, szelet, sötétet, mit jelent nekik a hold s a csillagos éj, igaz-e, hogy elrejtőznek, amikor a halálukat érzik?

A legfrissebb kutatási eredményekre és a magunk tapasztalatára támaszkodtunk, és arra jutottunk, hogy okulásunkra szolgálhatnak e légies teremtmények, és nem árt, ha ebben-abban példát veszünk róluk.

Tyúkeszűek-e a madarak?

Ezt a titkot fejti fel ez a kis könyv. Figyeljük meg a környező világot, okuljunk abból, amire a természet tanít. Szakítsuk meg egy időre a rohanást, és szenteljünk egy kis figyelmet a madaraknak. Szárnyas társaink a maguk módján bölcselők: az élet élvezetére mutatnak példát, arra intenek, hogy használjuk jól az időt, éljük mélyebben az életünket.

A 22 rövid és egyszerű „életlecke” segít visszatalálnunk a bennünk szunnyadó természeti lényhez.

Leave Your Comment